4.8.13

Καί ο Βλ. Πούτιν στον γάμο της χρονιάς στην Μεσσηνία ;

Σύμφωνα με αποκλειστικές  πληροφορίες του newsmessinia  τέλος Αυγούστου η Μεσσηνία θα μονοπωλήσει για μία ακόμα φορά το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινής γνώμης από τον Γάμο κόρης μεγαλοεπιχειρηματία που θα τελεστεί στην περιοχή μας

Σήμερα σας παρουσιάζουμε ολοκληρωμένο το ρεπορτάζ !!!
Στις 31 Αυγούστου στην βίλα του στο Βασιλίτσι Κορώνης ο ομογενής  δισεκατομμυριούχος  Φιλάρετος   Καλτσίδης ,παντρεύει την  25χρονη κόρη του Αλίνα με τον Ρώσο μεγαλοεπιχειρηματία χρυσού και κοσμημάτων  Патрик Poprofski   (Πάτρικ Ποπρόφσκι).
Επιθυμία του κου Καλτσίδη είναι ο γάμος να τελεσθεί με τον Ελληνικό παραδοσιακό τρόπο  και πιθανόν το μυστήριο να τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος στην ιδιόκτητη εκκλησία του κτήματος Καλτσίδη τα θυρανοίξια της οποίας ετέλεσε την ημέρα του Πάσχα ο Αρχιεπίσκοπος .
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανόν  να παραβρεθεί  στον Γάμο και ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος είναι προσωπικός φίλος του κου Καλτσίδη .
Στην Κορώνη αναμένονται προσκεκλημένοι του γάμου οι σημαντικότεροι Ρώσοι επιχειρηματίες όπως επίσης και προσωπικότητες της πολιτικής ζωής της Ρωσίας .
Καλεσμένοι στον γάμο επίσης είναι Έλληνες επιχειρηματίες φίλοι της οικογένειας Καλτσίδη .Μετά την γαμήλια τελετή θα ακολουθήσει Ελληνικό  παραδοσιακό γλέντι με καλεσμένους γνωστά ονόματα Καλλιτεχνών από την Αθήνα τα οποία θα στας γνωστοποιήσουμε με νεώτερη ανάρτηση

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου