8.8.13

«Μεσσήνη πόλη να ζείς» - Ψηφιακό πανόραμα από μαθητές.

Ομάδα μαθητών της σχολής πληροφορικής «Αλγόριθμος», ψηφιοποίησαν και παρουσιάζουν μέσα από  μια δυναμική ιστοσελίδα, , τα ψηφιακά έργα που ετοίμασαν όλη τη χρονιά με θέμα τη Μεσσήνη. 
Στην ιστοσελίδα www.messinitown.wix.com/messinitown το βίντεο και η εικόνα παρουσιάζουν τα πρόσωπα τα έργα και τις φυσικές ομορφιές της Μεσσήνης. 
Οι μαθητές ουσιαστικά δημιούργησαν μια διαδικτυακή προβολή όπου οι επισκέπτες απλά παρακολουθούν (χωρίς να απαιτείται κάποια ενέργεια)  μέσα από αυτοματοποιημένη προβολή  βίντεο τους ανθρώπους του πνεύματος που έγραψαν αλλά και γράφουν ιστορία στη πόλη της Μεσσήνης και μέρος από τα βιβλία τους. 
Επίσης παρουσιάζονται αφίσες και καρτ ποστάλ που οι μαθητές δημιούργησαν για τη προβολή της Μεσσήνης με εικόνες από το κέντρο της πόλης αλλά και τη παραλία της και φυσικά το ποταμό Πάμισο. 
Στόχος είναι η ιστοσελίδα να εμπλουτίζεται με νέο υλικό. Την ομάδα των δημιουργών αποτελούν οι μαθητές: 
Αθανασία Πλατάρου, Αφροδίτη Ρούτση, Παναγιώτα Μαλλιαρού, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, Πέτρος Οικονομίδης,Κωνσταντίνος Βανικιώτης και Ανδρέας Βανικιώτης.Το συντονισμό του έργου είχε ο διευθυντής της σχολής Γιάννης Λάσκαρης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου