" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

10.8.13

ΜΕΣΣΗΝΙΑ -Δεν πέρασε στην κατανάλωση η μείωση του ΦΠΑ


ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ !!!

Παρά τις ελπίδες ότι επρόκειτο να επέλθει εξομάλυνση στην εστίαση, η μείωση του ΦΠΑ στο 13% δεν έτυχε της ανάλογης ανταπόκρισης από τους Μεσσήνιους  επιχειρηματίες. 
Ετσι, το ειδικό πράσινο σήμα, σύμφωνα με το οποίο μια επιχείρηση έχει προχωρήσει σε μείωση των τιμών του τιμοκαταλόγου της, ελάχιστοι επιχειρηματίες το έχουν λάβει στην Μεσσηνία, από την περασμένη Δευτέρα που ξεκίνησε η διανομή του.


Ο λόγος είναι, όπως υποστηρίζουν οι επαγγελματίες του κλάδου εστίασης, ότι δεν είναι δυνατή μια περαιτέρω μείωση των τιμών σε πολλά είδη, διότι έτσι κινδυνεύουν πολλές επιχειρήσεις με λουκέτο.


Επιπρόσθετα, η προϋπόθεση για να λάβει ένας επιχειρηματίας το ειδικό σήμα, σύμφωνα με το οποίο μειώθηκε ο ΦΠΑ, είναι να μειώσει την τιμή των προϊόντων στα ¾ του καταλόγου, κάτι που είναι αδύνατο να γίνει, καθώς σε πολλά είδη που πωλούν, όπως για παράδειγμα το αλκοόλ, δεν έχει υπάρξει μείωση του φόρου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου