" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

10.8.13

Συνελήφθησαν 2 άτομα για εμπρησμούς σε Αθήνα και Ηλεία

Δύο άτομα συνελήφθησαν χθες από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του ΠΣ για εμπρησμούς από πρόθεση στην Αθήνα και την Ηλεία.
 Πρόκειται για 38χρονο, ο οποίος είχε εμμονή να γίνει ... πυροσβέστης, και κατηγορείται για εμπρησμό στο άλσος Βεϊκου χθες και 54χρονο κτηνοτρόφο, ο οποίος κατηγορείται ως υπαίτιος για τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στις 7 και 8 Αυγούστου στο Γεράκι Ηλείας. 
Ο 38χρονος συνελήφθη λίγο μετά τη χθεσινή πυρκαγιά στο άλσος Βεϊκου, η οποία σβήστηκε αμέσως από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση, είχε δώσει τρεις φορές εξετάσεις στο ΠΣ χωρίς επιτυχία και γι αυτό κυκλοφορούσε με ένα κόκκινο ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο είχε τοποθετήσει φάρο της Πυροσβεστικής και παρίστανε τον πυροσβέστη, που εκτελούσε περιπολίες.

Χθες, όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, τον είδαν πολίτες τη στιγμή που έφευγε προς αντίθετη κατεύθυνση. Ύστερα από αναζητήσεις εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση και στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν ένα μισοάδειο μπιτόνι με βενζίνη και στουπιά. Σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Ο 54χρονος στην Ηλεία συνελήφθη έπειτα από έρευνες της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού σε συνεργασία με το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πάτρας, ύστερα από μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες ο κτηνοτρόφος κυκλοφορούσε με δίκυκλο βάζοντας φωτιές στην περιοχή Γεράκι. Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Αμαλιάδας, ενώ εξετάζεται τυχόν συμμετοχή του σε άλλες πυρκαγιές, που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην ίδια περιοχή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου