5.10.13

«Βόμβα » για Τατούλη –Μπάμη τα σκουπίδια στην Οιχαλία

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και οι αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν για το σκουπιδόεργοστάσιο της Καλλιρόης  θα κάνουν Τατούλη  και  Μπάμη να χάσουν τον ύπνο τους .

Περιφέρεια (Τατούλης )  –Δήμος  (Ντονάς) και κατά επέκταση  ο κος Μπάμης γνώριζαν από ημέρες πρίν τον χώρο που έχει επιλεγεί  στην Καλλιρόη  και το απέκρυπταν από τους δημότες σύμφωνα με τις καταγγελίες του Σωτήρη Παναγιωτόπουλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της  τηλεόρασης  ΒΕΣΤ  όπου ο κος Παναγιωτόπουλος δεν δίστασε να τους καταγγείλει  δημόσια σαν ψεύτες.

ΕΡΩΤΗΜΑ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ «ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ»

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ  της τηλεόρασης ΒΕΣΤ το συγκεκριμένο οικόπεδο που περιφέρεια και δήμος προορίζουν για σκουπιδοεργοστάσιο απέχει σε απόσταση …αναπνοής από τον Εθνικό δρόμο  και μόλις 200 μέτρα από την γεώτρηση  που υδρεύεται η τοπική κοινότητα της Καλλιρόης .

Οι κάτοικοι της περιοχής αδυνατούν να πιστέψουν το «κρυφτούλι » που παίζεται πίσω από τις πλάτες τους και απειλούν μα δυναμικές κινητοποιήσεις δηλώνοντας αποφασισμένοι να μην δεχτούν προαποφασισμένες  λύσεις εις  βάρος τους…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου