26.11.11

Χειμωτιάτικο Σαββατοκύριακο. Πρόγνωση καιρού -Video

Με βοριάδες και τσουχτερό κρύο μας περιμένει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου. Στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται νεφώσεις και λίγες βροχές κυρίως στα νησιά του Ιονίου.
Στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή.
Στην υπόλοιπη χώρα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, με πιθανότητα να πέσει λίγο ψιλόβροχο στην ηπειρωτική χώρα κυρίως στη Φθιώτιδα και το Πήλιο. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί - νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι - βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, εξασθενούν δηλαδή οι βοριάδες. Η θερμοκρασία στα βόρεια θα κυμανθεί από - 4 με -5 εώς 12 βαθμούς, στα κεντρικά τόσο στα ανατολικά όσο και στα δυτικά από 3 εώς 16 βαθμούς, στην Κρήτη από 7 εώς 15 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα από 2 εώς 17 βαθμούς.
ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ:
Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και στον Ευβοϊκό εώς 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Την Κυριακή ο καιρός βελτιώνεται και μόνον στην ανατολική και νότια Ελλάδα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες βροχές νωρίς το πρωί μόνο στη Βόρεια Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε λιακάδα.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί - βορειανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ και τοπικά για λίγο θα φτάσουν και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως στη δυτική Ελλάδα θα φτάσει τους 19 βαθμούς. Στα βόρεια ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς, στα κεντρικά από 2 μέχρι 16 βαθμούς, στην Κρήτη και στις Κυκλάδες από 9 έως 16 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα από 11 μέχρι 17 βαθμούς.
ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
Καλοκαιρία θα έχει η Αττική . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 7 μέχρι 16 βαθμούς Κελσίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου