24.2.14

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - Ανεξάρτητοι και… ολίγον ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιοι !!!

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Βουδούρης !!!

Πώς να μη ζαλιστεί η ηγεσία  του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ από την προσφορά τόσων "Συριζαίων υποψηφίων δημάρχων". 

Αρκετοί  μνηστήρες    των δημαρχιακών θώκων δήμων της Μεσσηνίας  που ξεκινούν ιδεολογικά από την δεξιά  και φθάνουν μέχρι τις παρυφές της αριστεράς   δηλώνουν ανεξάρτητοι  και ….ολίγον «ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κος Μάκαρης κινούμενος έως τώρα στον χώρο της φιλελεύθερης δεξιάς ,υποψήφιος του Δημ.Δράκου στις περιφερειακές εκλογές του 2010 δηλώνει ότι είναι ανεξάρτητος διαφωνώντας με την κυβέρνηση και συμφωνώντας με τον ΣΥΡΙΖΑ
Το ίδιο ισχύει για τον κο  Σακελλαριάδη στην Οιχαλία που πιθανόν έως τις κάλπες μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι και ...ολίγον ΣΥΡΙΖΑ.
Στην λίστα  των Συριζαίων από χθές γράφτηκε για το περιβόητο χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ και ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλου –Νέστορος  κος Καραμπάτσος  κινούμενος επί χρόνια στον χώρο του ΠΑΣΟΚ την εποχή της παντοδυναμίας του .
Το γεγονός ότι όλοι οι επίδοξοι σωτήρες και  μνηστήρες της τοπικής  εξουσίας …ανακάλυψαν και χρησιμοποιούν τον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ότι είμαστε καβάλα στο κύμα που μας σπρώχνει να αλλάξουμε σελίδα στην πολιτική κατάσταση της χώρας μας.
Σαφέστατα αυτό είναι απαίτηση του λαού αλλά ….είναι δυνατόν ο κάθε πολίτης να επιβραβεύει με την ψήφο του τους γυρολόγους , καιροσκόπους που σύμφωνα με τις τάσεις του εκλογικού σώματος αλλάξουν χρώμα σαν τους *χαμαιλέοντες .
Άραγε που χάθηκαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πάλευαν για την ανανεωτική αριστερά χαρακτηριζόμενοι πολλάκις  και σαν ….γραφικοί σε εποχές που δεν υπήρχε κυβερνητική προοπτική ;

Β.Μ

*
-"Ο Χαμαιλέοντας, είναι ένα (πολιτικό) ερπετό, το οποίο έχει την ικανότητα να αλλάζει (κομματικό) χρώμα, ανάλογα με το περιβάλλον (που τον συμφέρει)"!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου