1.3.14

Κοντράρει ο καιρός τα κούλουμα

Μειωμένη κατά 10% σε σχέση με πέρυσι είναι η έξοδος των εκδρομέων από τις εθνικές οδούς Αθηνών- Κορίνθου και Αθηνών- Λαμίας για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, σύμφωνα με στοιχεία της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής. 
Ο καιρός δεν  φαίνεται να συμμαχεί με τους καρναβαλιστές και τα κούλουμα,  καθώς  η ΕΜΥ προβλέπει βροχές  καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους, ακόμα και χιόνια στα ορεινά. Φαινόμενα τα οποία θα εξασθενήσουν από το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.

Κατά τη χτεσινή ημέρα κινήθηκαν 85.000 οχήματα από την Αττική προς τα εθνικά οδικά δίκτυα. Σήμερα η κίνηση των οχημάτων κυμαίνεται στα φυσιολογικά επίπεδα . Ο καιρός όμως θέτει σε δοκιμασία τους εκδρομείς καθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ, σήμερα επικρατούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νοτιοδυτικά.
Αύριο οι βροχές και οι καταιγίδες θα επιμείνουν, ενώ θα σημειωθεί μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά. Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και την Καθαρά Δευτέρα με βροχές και καταιγίδες, ωστόσο τα φαινόμενα από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου