28.2.14

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ-Με βροχές και καταιγίδες η έξοδος για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Με βροχές και καταιγίδες θα γίνει η έξοδος  από το κλεινόν άστυ όσων αποφασίσουν να περάσουν στην ύπαιθρο το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.
Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ  για σήμερα Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου αναμένεται επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά, με βροχές και καταιγίδες που μέχρι το βράδυ θα επηρεάσουν τις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές της χώρας και το Βόρειο Αιγαίο.
Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερο έντονα στη Δυτική και Κεντρική Ελλάδα, ενώ χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 15 στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 5 έως 17 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 7 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, με τις μέγιστες στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη να φτάνουν στους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι και βαθμιαία κατά τόπους ισχυροί, με τάσεις περαιτέρω ενίσχυσης από το βράδυ στα βόρεια πελάγη σε σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, στρεφόμενοι πρόσκαιρα το βράδυ σε νότιους ισχυρούς μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, με σημαντική εξασθένηση τη νύχτα.
Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν δίνοντας το βράδυ παροδικές βροχές με πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 14 με 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενισχυόμενοι από τις απογευματινές ώρες κατά τόπους σε ισχυρούς.
Νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα βροχής τις απογευματινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου