1.3.14

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του πατρινού Καρναβαλιού

Κορυφώνονται σήμερα και αύριο οι εκδηλώσεις του πατρινού καρναβαλιού με τις δύο μεγάλες παρελάσεις, στις οποίες θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 30.000 καρναβαλιστές, μέλη των 125 πληρωμάτων του «Κρυμμένου Θησαυρού». Απόψε στις 6.30 θα ξεκινήσει νυχτερινή παρέλαση, όπου τον πρώτο λόγο θα έχουν τα πληρώματα του «Κρυμμένου Θησαυρού».
  
Στις 2.00 το μεσημέρι της Κυριακής, θα ξεκινήσει η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, που θα διασχίσει τους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας.
Πρώτος θα παρελάσει ο βασιλιάς καρνάβαλος, που φέτος είναι ένας τεράστιος γελωτοποιός και θα ακολουθήσει το άρμα της βασίλισσας του πατρινού Καρναβαλιού. Η παρέλαση θα συνεχιστεί με άρματα όπως ο «Ευρωπαϊκός Νότος», «Μόνο με μάγια θα σωθούμε», «Βοήθεια μας ληστεύουν», και αμέσως μετά την  σκυτάλη θα πάρουν οι περίπου 30.000 καρναβαλιστές που φέτος τα μέλη των 125 πληρωμάτων του «κρυμμένου θησαυρού»  άντλησαν   έμπνευση από την οικονομική κρίση.

Η καρναβαλική παρέλαση θα ολοκληρωθεί με τα άρματα του σοκολατοπόλεμου,  και στις 21.00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στο μόλο της Αγίου Νικολάου η τελετή λήξης, με το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου