18.2.14

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε πολύτεκνη οικογένεια ανέργων



Χωρίς ρεύμα βρέθηκε πολύτεκνη οικογένεια σήμερα στην Πρέβεζα αφού η ΔΕΗ δια μέσω εργολάβου διέκοψε την παροχή.

Και δεν είναι το γεγονός ότι πρόκειται μόνο για μια πολύτεκνη οικογένεια αλλά και οι γονείς είναι άνεργοι καταβάλλοντας μεγάλες προσπάθειες να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν τους τελευταίους μήνες στις καθημερινές ανάγκες.

Η μητέρα μόλις αυτόν τον μήνα ξεκίνησε να εργάζεται, χωρίς να έχει λάβει ακόμα τον πρώτο της μισθό, ενώ ο πατέρας αντιλήφθηκε ότι το ρεύμα είχε κοπεί στο σπίτι όταν επέστρεψε σε αυτό μετά από εξιτήριο που πήρε σήμερα από νοσοκομείο μετά από επέμβαση που είχε κάνει προ ημερών.

Μάλιστα η οικογένεια έχει ενταχθεί σε κοινωνικό τιμολόγιο, όμως τα οικονομικά προβλήματα που βιώνουν καθημερινά και εκατοντάδες άλλες οικογένειες στην περιοχή μας δεν της επέτρεψαν στο να εξοφλήσει τον λογαριασμό ο οποίος έφτασε τα 900 περίπου ευρώ, συνολικά μαζί με προηγούμενες καθυστερήσεις.

Όπως μας περιέγραψε ο πατέρας της οικογένειας, μιας που η σύζυγος του έπιασε δουλειά, τα πρώτα χρήματα του μισθού της θα πήγαιναν στην εξόφληση ενός μέρος του χρέους της ΔΕΗ.

Όμως η ΔΕΗ δεν περίμενε όπως φάνηκε σήμερα.

Μη λαμβάνοντας υπόψη το κοινωνικό και ανθρώπινο κομμάτι αυτών και άλλων παρόμοιων περιστατικών, χωρίς καμία προειδοποίηση πέραν αυτής που αναγράφεται στο λογαριασμό διέκοψε σήμερα την παροχή αφήνοντας την εξαμελή οικογένεια χωρίς ρεύμα.
pamepreveza.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου