" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

22.2.14

Λύθηκε το... μισό μυστήριο με το πτώμα 66χρονου στην Ηλεία

Σε πνιγμό οφείλεται σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροψίας, ο θάνατος του 66χρονου το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε παραλία της Ηλείας.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε γυμνός και αιμόφυρτος το πρωί της περασμένης Πέμπτης στην παραλία Καβούρι στο Κατάκολο και γύρω από τις συνθήκες θανάτου του, δημιουργήθηκε ένα πέπλο μυστηρίου.

Ένα μυστήριο, που μετά τη διακρίβωση της αιτίας θανάτου, εν μέρει παραμένει, καθώς δεν έχει αποσαφηνιστεί πως αυτός ο άνθρωπος που μένει μόνιμα στον Πύργο, βρέθηκε στην παραλία, μεταξύ άλλων λεπτομερειών.

Αφού η υπόθεση του 66χρονου, άγνωστου άνδρα που βρέθηκε νεκρός στην παραλία του Καβουρίου, έλαβε διαστάσεις, αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας, η αδερφή του που μένει δίπλα του σε γειτονιά στο κέντρο του Πύργου, ενημέρωσε τις Αρχές για την εξαφάνισή του.

Έτσι δεν άργησε να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του πτώματος. Ο Θανάσης Λαμπαούνας είχε να δώσει ίχνη ζωής από το πρωί της Τετάρτης, οπότε και τον είδαν για τελευταία φορά οι συγγενείς του.

Κανείς δεν γνωρίζει πως αυτός ο άνθρωπος έφτασε έως την παραλία, ποια ώρα της ημέρας, που άφησε τα υπόλοιπα ρούχα του και παπούτσια, πριν μπει στη θάλασσα προφανώς για μπάνιο, τι συνέβη πριν το μοιραίο.

Αν και το έργο της Ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα ήταν δύσκολο, η ίδια όπως ανέφερε μιλώντας στην Πρωινή, δεν βρήκε σημάδια από χτυπήματα που να δικαιολογούν άλλο αίτιο θανάτου ή την αιμορραγία και όλα τα ευρήματα της νεκροψίας οδηγούν στην εκτίμηση πως ο θάνατος του 66χρονου επήλθε λόγω πνιγμού.

Από εκεί και ύστερα, λόγω του ότι η σωρός του 66χρονου τοποθετήθηκε σε νεκροθάλαμο με ψύξη, δεν είναι εφικτό να υπάρξει σαφής εκτίμηση για το χρόνο θανάτου.

Αυτό θα γινόταν μόνο στην περίπτωση που είχε κληθεί στο σημείο που βρέθηκε ο 66χρονος για να πραγματοποιήσει μια πρώτη αυτοψία, κάτι δεν ζητήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες από τις αρμόδιες αρχές.

Το ένα σκέλος του μυστηρίου που αφορά τα αίτια θανάτου του 66χρονου αποσαφηνίστηκε, όχι όμως όπως προαναφέραμε και το πώς έφτασε έως εκεί και θα πιο λόγο, αλλά και ποια χρονική στιγμή.


ilialive.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου