20.2.14

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – Μένουμε άφωνοι ! Τι ενώνει Τατούλη – Βουδούρη !!!

 Όταν ο ΣΥΡΙΖΑίος Βουδούρης ήταν μέλος του Ιδρύματος του συλληφθέντος Α. Πάλλη με το ναζιστικό μουσείο...
Ο προφυλακισμένος για διάφορα εγκλήματα επιχειρηματίας Πάλλης... Κολλητάρι του Πέτρου Τατούλη ….!
Θυμάστε την αποκάλυψη που είχε κάνει ο εφοπλιστής Ρέστης ο οποίος κατέθεσε ενόρκως ότι τον Πάλλη του  τον γνώρισε στο εξοχικό του ο Πέτρος Τατούλης…!
Μέλος του Ιδρύματος Ρέστη ο Οδυσσέας Βουδούρης
Την συμμετοχή του αποκάλυψε η εφημερίδα Το Εθνος και την συνέδεσε με το σκάνδαλο Ιωάννη Καρούζου, του φυγόδικου επιχειρηματία που εμπλέκεται στο σκάνδαλο ξεπλύματος χρήματος και φοροδιαφυγής όπου κατονομάστηκαν και ο Βαγγέλης Μειμαράκης, Μιχάλης Λιάπης και Γιώργος Βουλγαράκης από καταγγελίες.
Το Εθνος περιέγραψε μάλιστα τη συνεργασία του Βίκτωρα Ρέστη με τον εφοπλιστή Αναστάσιο Πάλλη.
Σε δημοσίευμά της η εφημερίδα αναφέρει ότι υπάρχει και Μη κερδοσκοπικό Ιδρυμα Πάλλη, με την ιστοσελίδα www.pallisfoundation.gr και ότι στο διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος είναι μέλος και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Οδυσσέας Βουδούρης.
Η εφημερίδα αναφέρει, επίσης, ότι από την ιστοσελίδα του Ιδρύματος αφαιρέθηκε το τμήμα όπου αναγράφονταν τα μέλη του δ.σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ:

Ο Πασοκοδημαροσυριζαιος κος Βουδούρης θα απαντήσει τι έκανε ως μέλος του ΔΣ του Ιδρύματος Πάλλη
Επιτέλους βρέθηκαν και άλλοι Ελληνες μετά τον προφυλακισμένο Μιχαλολιάκο που έχουν καθαρά χέρια. Είναι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ – το ανακοίνωσαν μόνοι τους στο Ακροπόλ…
Ευπρόσδεκτοι. Είναι μεγάλο πράγμα στη χώρα της φαυλότητας (που λέει κι ο Τσίπρας) να βρίσκονται μερικοί καθαροί άνθρωποι «για να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση» (που λέει πάλι ο Τσίπρας).
Κι επειδή τα όνειρα από μόνα τους μάλλον δεν αρκούν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να υπερψηφιστούν οι υποψήφιοι του κόμματός του επειδή «η Ρένα, ο Γαβριήλ και ο Θοδωρής (σ.σ.: τα ονόματα των υποψηφίων…) ήταν πλάι στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ».
Πράγμα που σημαίνει ότι για να γίνει κάποιος καλός δήμαρχος δεν αρκεί να έχει καθαρά χέρια. Πρέπει να υποστηρίζει και τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ.
Για τον υποψήφιο του κόμματος στην Πελοπόννησο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε τίποτα το συγκεκριμένο.
Είμαι βέβαιος όμως ότι είναι και αυτός πλάι στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ, όπως και ο Μιχελογιαννάκης με τον οποίο υπηρέτησαν μαζί στο ΠαΣοΚ του Γ. Παπανδρέου – πριν μετακομίσουν στη ΔΗΜΑΡ για να καταλήξουν πάλι μαζί στον ΣΥΡΙΖΑ.
Εως εδώ κανένα πρόβλημα. Τα προβλήματα ξεκινούν με τις «λοιπές δραστηριότητες».
Αν δεν απατώμαι, ο Οδυσσέας Βουδούρης ήταν (τουλάχιστον έως πολύ πρόσφατα…) μέλος του πενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Πάλλη.
Ο εν λόγω Αναστάσιος Πάλλης είναι πρώην υπαξιωματικός, επιχειρηματίας αδιευκρίνιστων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και, σύμφωνα με καταγγελίες συνεργατών του στη Δικαιοσύνη, διακινούσε όπλα. 
Πολλά όπλα.
Το Ιδρυμα Πάλλη (κάπου στη Βάρη) στέγαζε ένα Μουσείο Πολέμου γεμάτο από ναζιστικά εμβλήματα, σημαίες και αναμνηστικά ενώ όπλα βρέθηκαν και στο σπίτι του επιχειρηματία στη Βούλα.
Ο Πάλλης συνδέθηκε με τις έρευνες για τον οπλισμό της Χρυσής Αυγής και ενώ αρχικά εξαφανίστηκε για να αποφύγει τη σύλληψη, παραδόθηκε τελικά στις Αρχές τον περασμένο Δεκέμβριο.
Ειλικρινά δεν γνωρίζω τι ακριβώς διοικούσε ο Βουδούρης στο ΔΣ του Ιδρύματος Πάλλη. Ούτε αν αμειβόταν για τη συμμετοχή του.
Δεν γνωρίζω ποιες ήταν οι σχέσεις του με έναν τόσο αμφιλεγόμενο επιχειρηματία. Ούτε αν γνώριζε τις δραστηριότητές του. Ούτε αν ήξερε τι φιλοξενούσε το Μουσείο, στο ΔΣ του οποίου μετείχε.
Σημειώνω πάντως ότι σε κανένα από τα επίσημα βιογραφικά του που κυκλοφορούν δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στη συμμετοχή του στο ΔΣ του Ιδρύματος Πάλλη, παρόλο που αναφέρονται λεπτομερώς όλες οι ανάλογες δραστηριότητες του υποψηφίου.
Προφανώς θεωρήθηκε περιττό.
Οπως άλλωστε δήλωσε και η Ρένα Δούρου, «εμείς είμαστε άσχετοι με τις τεχνικές της μίζας, της αρπαχτής, της εξυπηρέτησης εργολαβικών συμφερόντων».
Γ Πρετεντέρης-ΤΑ ΝΕΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου