21.2.14

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-Αύριο νυχτερινή παρέλαση του Καρναβαλιού, με κατάληξη την κεντρική πλατεία

parelasi 3
Οι εκδηλώσεις για την Αποκριά και το 2ο ΚαλαματιανόΚαρναβάλι συνεχίζονται με …ένταση και ρυθμό το  Σαββατοκύριακο.
 Αύριο, Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και ώρα 10.30 το πρωί στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι κατασκευής εικαστικής μάσκας με πρωτότυπα υλικά και τίτλο: «Το δεύτερο ταξίδι στη δική μας «ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ», ανοιχτό για τα παιδιά.
Την ίδια ημέρα και ώρα 11.00, 5 μέλη κάθε καρναβαλικού πληρώματος με τις στολές τους καλούνται να συμμετάσχουν στο 3ο Quiz των «Μυστικών της Πριγκίπισσας Ιζαμπώ» και στις 15.30 να παραλάβουν το 3ο Πακέτο Θεμάτων Σακούλας.
aerostataΜΕΓΑΛΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ
Επίσης, στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά, η νυχτερινή παρέλαση των καρναβαλιστών στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας, με κατάληξη την κεντρική πλατεία - Βασ. Γεωργίου και τίτλο «Αυτοφωτιστείτε».  
Για τη νυχτερινή παρέλαση θα υπάρξουν κατάλληλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, από τις 19.00, ανάλογα με τα σημεία από τα οποία θα ξεκινήσουν τα πληρώματα (μπορείτε να δείτε τα σημεία συγκέντρωσης και τις διαδρομές εδώ και εδώ), ενώ η κατάληξη όλων θα είναι η κεντρική πλατεία - Βασ. Γεωργίου.
ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΙΔΕΡΗ ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΕΣ
Στον Άγιο Σιδέρη Καλαμάτας, στο Γήπεδο Στρατοπέδου και ώρα 19.00, θα υπάρξουν αερόστατα και παραδοσιακά εδέσματα, αλλά και δρώμενα με φωτιές.
 fwtia
Στο Αριοχώρι, στη Δ.Ε.Άριος και στου Σταματινού, στη Δ.Ε. Αρφαρών και ώρα 20.00 θα πραγματοποιηθεί το λιώσιμο του παστού.
pasto
Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30 στην κεντρική πλατεία - Βασ. Γεωργίου Καλαμάτας, 10 μέλη κάθε καρναβαλικού πληρώματος θα συμμετάσχουν στη 2η Φάση Πλατείας, στο πλαίσιο των «Μυστικών της Πριγκίπισσας Ιζαμπώ».
izampw 1 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου