20.2.14

"Ντίνα ....Κλείστο" - Περίεργη επίθεση στην Ντ. Νικολάκου από "Εξαπτέρυγο " του Τατούλη !!!

 Ούτε το πλέον ευφάνταστο σενάριο «εχθρών» του Τατούλη δεν μπορούσε να συλλάβει τον τρόπο να κτυπηθεί η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου και μάλιστα εκ των έσω…!
Το sfedona.gr, είναι ταυτισμένο με την ηγεσία της περιφέρειας Πελοποννήσου. Δεν προκάλεσε απλά έκπληξη αλλά πολύ θόρυβο η σημερινή πρωτοσέλιδη ανάρτηση που κάνει το σαίτ.
Χωρίς περιστροφές ζητείται απο την Νικολάκου να περιοριστεί στα καθήκοντα του αντιπεριφερειάρχη και να κλείσει…το στόμα της..!
Το κείμενο κόλαφος δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας πλέον για το τι συμβαίνει στην Τρίπολη.
ΓΡΑΦΕΙ:
«ΝΤΙΝΑ ΑΝ ΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΑΤΟΥΛΗ….ΤΟΤΕ ΚΛΕΙΣΤΟ !
Με την φράση αυτή  ,που είναι και ο τίτλος της ανάρτησης , σχολίασαν τις τελευταίες δηλώσεις της κας Νικολάκου πολλά στελέχη της παράταξης του Πέτρου Τατούλη αλλά και απλοί φίλοι του Περιφερειάρχη.
Λίγες ώρες μετά την εμπνευσμένη ομιλία του Πέτρου Τατούλη στην Κόρινθο ,που ήταν  συναινετική και ενωτική  αλλά και ταυτόχρονα αισιόδοξη και ελπιδοφόρα για όλους τους Πελοποννήσιους , έρχεται η κα Ντίνα Νικολάκου να τα τινάξει όλα στον αέρα.
Τονίζει πως «δεν μιλάει  για συναδέλφους»  αλλά σφάζει με το γάντι Δέδε και Πουλά.
Ειλικρινά κανείς σοβαρός  πολιτικοποιημένος άνθρωπος δεν μπορεί να καταλάβει για ποιό λόγο στη συγκεκριμένη στιγμή η θεματική αντιπεριφερειάρχης ρίχνει τα βέλη της κατά του Γιώργου Δέδε (κυρίως) και δευτερευόντως κατά του Ανδρέα Πουλά;
Νομίζει ότι με την στάση της αυτή προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στον Πέτρο Τατούλη και την παράταξή της.
Αν πραγματικά η κα Νικολάκου θέλει να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στον «ΤΑΤ» ,στους συναδέλφους της και στην ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ τότε ας σταματήσει να μιλάει επί παντός επιστητού , να σταματήσει τις αρχηγικές εμφανίσεις  και να περιοριστεί στις συγκεκριμένες αρμοδιότητές της.


πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου