26.2.14

ΤΩΡΑ -Συνεδριάζει και η ΔΗΜΑΡ Πελοποννήσου

Στην αρκαδική πρωτεύουσα, την Τρίπολη, συνεδριάζουν αυτή τη στιγμή και οι Νομαρχιακές Επιτροπές της ΔΗΜΑΡ Πελοποννήσου με θέμα τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές. 
Προσπαθούν να συγκροτήσουν πλειοψηφικά σχήματα σε κάθε δήμο της Πελοποννήσου. 
Μιλάνε για ευρύτερα αυτοδιοικητικά σχήματα τα οποία θα στηρίξει η ΔΗΜΑΡ. 
Σε αυτή τη λογική δεν έχουν αντίρρηση να ηγηθούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου πρόσωπα που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ όταν μάλιστα το επίσημο ΠΑΣΟΚ τη μια στηρίζει Τατούλη και την άλλη παίρνει τη στήριξη πίσω και σιωπά… 
Αυτά που γίνονται στο ΠΑΣΟΚ είναι πρωτόγνωρα πράγματα και έχουν εξαγριώσει στην κυριολεξία τους πολίτες και τα στελέχη της κεντροαριστεράς.
Πολλά στελέχη προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ έχουν επικοινωνία με τη ΔΗΜΑΡ και άλλα σχήματα της Κεντροαριστεράς και είναι έτοιμα να προχωρήσουν σε κινήσεις προκειμένου να ξεπεραστεί στην πράξη η προβληματική στάση του άλλοτε ισχυρού ΠΑΣΟΚ.   
Προσπαθούν να συγκροτηθεί ένα ψηφοδέλτιο που θα καλύψει το χώρο και θα στηριχτεί ακόμη και από κεντροδεξιούς πολίτες που διαφωνούν με τη στήριξη του Τατούλη από τη Νέα Δημοκρατία και από αριστερούς πολίτες που διαφωνούν με την επιλογή Βουδούρη από το ΣΥΡΙΖΑ.
Β.Μ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου