17.2.14

Αποστολόπουλος για Περιφερειάρχης! Στο συνδυασμό του και στελέχη της παράταξης Τατούλη;

Αναδημοσίευση απο το  kalimera arkadia

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για τις περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου. Την ώρα που η παράταξη του Τατούλη κλυδωνίζεται, με πολλά στελέχη να εκφράζουν δυσαρέσκεια και να δηλώνουν ανεπίσημα ότι σκέπτονται την αποχώρηση τους, την ίδια ώρα όλο και κερδίζει πόντους το ενδεχόμενο να προχωρήσει η συγκρότηση ενός ψηφοδελτίου με επικεφαλής τον Τάσο Αποστολόπουλο.
Χρόνια συνδικαλιστής, σημαντικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (πλέον, έχει αποχωρήσει από το κόμμα) και πρώην γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (παραιτήθηκε και δεν διεκδικήσει την αποζημίωση που ήταν χιλιάδες ευρώ).
Από τη στιγμή που φαίνεται να μην προχωρά η υποψηφιότητα Πανούση από τη ΔΗΜΑΡ και με την υποψηφιότητα Βουδούρη να έχει χωρίσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε δύο στρατόπεδα, έρχεται η υποψηφιότητα Αποστολόπουλου να δημιουργήσει νέα δεδομένα στο προεκλογικό σκηνικό.
Ο Τάσος, ο οποίος είναι Μεσσήνιος (αλλά όπως έχει πει νιώθει εξίσου Αρκάς, από τη στιγμή που έχει ζήσει πολλά χρόνια στην Τρίπολη), έχει κάνει τις κινήσεις του και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι έχει προχωρήσει σε συζητήσεις με «αντάρτες» της παράταξης Τατούλη. 
Με στελέχη της «Νέας Πελοποννήσου» που είναι πυρ και μανία με τον αρχηγό τους και δεν θέλουν να θέσουν ξανά υποψηφιότητα.
Αν δεν στραβώσει κάτι στην πορεία, τότε θα μιλάμε για ονόματα που θα κάνουν τεράστια αίσθηση εφόσον είναι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες με τον Αποστολόπουλο.
Βέβαια, όλα αυτά θα πρέπει να ανακοινωθούν για να θεωρούνται δεδομένα. Και όλα θα ξεκαθαρίσουν από μέρα σε μέρα…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου