15.9.14

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ - Πάτρα: Aντιφασιστικό Παμπελοποννησιακό συλλαλητήριο

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας, η ηγεσία της οποίας έχει προχωρήσει στην κατάρτιση σχεδίου, για την αντιμετώπιση πιθανών επεισοδίων κατα την διαρκεια του παμπελοποννησιακής αντιφασιστικής συγκέντρωσης η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και ώρα 7.30 μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου.
Παράλληλα, για αύριο Τρίτη αναρχικοί έχουν προγραμματίσει άλλη συγκέντρωση έξω από το πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίνθου.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν τα μελη των αντιεξουσιαστικών ομάδων και των αλληλέγγυων απευθύνουν ανοικτό κάλεσμα στους πολίτες για συμμετοχή στην κινητοποίηση  μνήμης, με αφορμή την συμπλήρων ενός χρόνου από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν τα μέλη των αναρχό- αυτόνομων ομάδων της Πάτρας, επισημαίνουν:
«Η συγκέντρωση θα έχει αντιφασιστικό, αντικρατικό χαρακτήρα και παράλληλα την μορφή αλληλεγγύης στο αναρχικό στέκι «Αντιπνοια» στα Πετράλωνα που «στις 30/6 2008 δέχτηκε επίθεση από 15-20 χρυσαυγίτες με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό 2 συντρόφων».
Στις 19 Σεπτέμβρη, και έπειτα από αναβολή δικάζεται εκ νέου η υπόθεση της επίθεσης στο πρωτοδικείο Αθηνών. «Ο φασισμός τσακίζεται στους δρόμους από τον κόσμο του αγώνα μακριά από δημοκρατικές ψευδαισθήσεις και κρατικές αυταπάτες μαχητικά-αυτοοργανωμένα-αντιθεσμικά» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.
«Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα  που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι και έπεσε νεκρός στις 18/9/13 από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής».  
Η συγκέντρωση θα γίνει την Τρίτη στις 16 του μήνα, στις 7 το απόγευμα, έξω από το πρώην Παράρτημα.»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου