20.9.14

Lady Gaga: Υπερθέαμα με ελληνικές νότες και προσωπικές εκμυστηρεύσεις επί σκηνής


Lady Gaga: Υπερθέαμα με ελληνικές νότες και προσωπικές εκμυστηρεύσεις επί σκηνής

Μουσική, χορός, θέαμα, μόδα, πρόκληση, αλλά και στιγμές συγκίνησης με προσωπικές εκμυστηρεύσεις και συνθήματα υπέρ της ελευθερίας της σκέψης, της αποδοχής, της ανοχής και της ισότητας συνέθεσαν το υπερθέαμα που προσέφερε στο ελληνικό κοινό η Lady Gaga.
Η εκκεντρική σταρ της ποπ ανέβηκε στην τεράστια σκηνή του ΟΑΚΑ λίγο πριν από τις 10 το βράδυ και αποθεώθηκε από τον κόσμο που είχε περίμενε με αγωνία την εμφάνισή της.
Μάλιστα, η Lady Gaga εμφανίστηκε στη σκηνή κρατώντας την ελληνική σημαία και χαιρέτησε το πλήθος, δηλώνοντας ότι θαυμάζει την Ελλάδα και ότι στην Αμερική «είμαστε υπερήφανοι για την πατρίδα σας».
Η μεγάλη σταρ κράτησε για ώρα στη σκηνή την ελληνική σημαία, υπογραμμίζοντας ότι η συμβολή της Ελλάδας στον παγκόσμιο πολιτισμό είναι τεράστια, αφού στην Ελλάδα γεννήθηκε η έννοια της ελευθερίας της σκέψης.
Μίλησε με θαυμασμό για την αρχαία ελληνική αρχιτεκτονική και τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό, ενώ έκανε και ένα σχόλιο για την κρίση, λέγοντας πως αφού επιβίωσε η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας θα επιβιώσουν και οι Έλληνες. Μάλιστα χαιρέτησε το κοινό στα ελληνικά! "Για να σας δω Ελλάδα, Αθήνα", είπε αποσπώντας θερμά χειροκροτήματα.
Lady Gaga: Υπερθέαμα με ελληνικές νότες και προσωπικές εκμυστηρεύσεις επί σκηνής Επιπλέον, η Lady Gaga προχώρησε και σε προσωπικές εκμυστηρεύσεις, λέγοντας ότι ένας από τους πρώην συντρόφους της ήταν Ελληνας, ότι όταν χώρισαν τής ευχήθηκε να μη σταματήσει ποτέ να προσπαθεί να φτάσει μέχρι την κορυφή (μέχρι τα αστέρια, όπως είπε), ότι όταν ήταν έφηβη δούλευε σε ελληνικά εστιατόρια για να κερδίσει χρήματα και πολλά άλλα.
Κάποια στιγμή, επίσης, η μεγάλη σταρ βρέθηκε να διαβάζει επί σκηνής ένα σημείωμα λατρείας και θαυμασμού που έλαβε από μικρή της θαυμάστρια, την οποία κάλεσε, μετά τη συναυλία, στα παρασκήνια, και συγκινημένη ομολόγησε ότι παίρνει δύναμη από τους θαυμαστές της, δύναμη που τη βοηθά να ξεπεράσει τους δικούς της προσωπικούς δαίμονες.
Παράλληλα, η Lady Gaga προσπάθησε να στείλει τα δικά της κοινωνικά μηνύματα, όταν αναφερόμενη στην αγάπη, είπε ότι αγάπη σημαίνει ανοχή, αποδοχή, ισότητα, ελευθερία.
Σε ό,τι αφορά το εντυπωσιακό θέαμα που προσέφερε, η εκκεντρική σταρ άλλαξε εμφάνιση (ρούχα και περούκες) αρκετές φορές, ενώ σε κάποια στιγμή έβγαλε την περούκα και τα ρούχα της, μένοντας για λίγο ολόγυμνη μέχρι να την ξαναντύσουν οι συνεργάτες της μπροστά στα βλέμματα των θαυμαστών της.
H εκκεντρική σταρ απασχολεί από την Τετάρτη που έφτασε στην Αθήνα τα ΜΜΕ και τους θαυμαστές της - τα περιβόητα «τερατάκια - τόσο με την παντελή... απουσία κάθε δημόσιας εμφάνισης, όσο και με τις συνεχείς αναρτήσεις της σε social media. Προτίμησε δε να περάσει τις περισσότερες ώρες στην σουίτα της παρέα με την μητέρα της, την αγαπημένη της ξαδέλφη και την καλύτερη φίλη της που τη συνόδευσαν στην Αθήνα, ενώ δεν σταμάτησε στιγμή να εκφράζει την αγάπη της για την Ελλάδα.
Η περιοδεία
Η Lady Gaga έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης και έτυχε θερμής υποδοχής από εκατοντάδες θαυμαστές της που την περίμεναν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Με μια άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση, φορώντας διχτυωτό παρεό και δύο μεταλλικά κοχύλια να κρύβουν το στήθος της, η μεγάλη σταρ βγήκε από τις πύλες του αεροδρομίου, όπου την περίμεναν εκατοντάδες θαυμαστές της για να την αποθεώσουν.
Χορευτές και άλλοι περφόρμερ, με ανάλογη εκκεντρική αμφίεση, την περικύκλωσαν και τη σήκωσαν ψηλά για να χαιρετίσει το πλήθος.
Αν και ακύρωσε κάθε προγραμματισμένη δημόσια εμφάνιση, οι θαυμαστές της έστησαν υπομονετικά καρτέρι έξω από το ξενοδοχείο που διέμενε στο Σύνταγμα για να τη δουν έστω και λίγο από κοντά.
Η συναυλία, που φέρει τον τίτλο «ArtRave: The Artpop Ball Tour», είναι μέρος παγκόσμιας περιοδείας της Lady Gaga, που ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη 10/9 από το Ντουμπάϊ, πήγε στο Τελ Αβιβ στις 13/9, στη συνέχεια στην Κωνσταντινούπολη και από εκεί στην Αθήνα.
Η περιοδεία πραγματοποιείται με αφορμή το ήδη -πολλές φορές- πλατινένιο νέο άλμπουμ Artpop της Lady Gaga το οποίο ανέβηκε στο Νο 1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του.
Μετά την Αθήνα, η Lady Gaga θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό κομμάτι της περιοδείας της ως τις 24 Νοεμβρίου, κατά σειρά σε: Αμβέρσα, 'Αμστερνταμ, Χέρνινγκ (Νορβηγία), Όσλο, Στοκχόλμη, Αμβούργο, Πράγα, Κολωνία, Βερολίνο, Μπέρμιγχαμ, Δουβλίνο, Γλασκώβη, Μάντσεστερ, Λονδίνο (3 συναυλίες, οι 2 είναι κιόλας sold out), Παρίσι (2 συναυλίες), Βιέννη, Μιλάνο, Ζυρίχη, Βαρκελώνη, Λισαβόνα, Μπέρμιγχαμ (ξανά), Γλασκώβη (ξανά), Σέφιλντ, Νιούκασλ, και Παρίσι (ξανά).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου