14.11.16

ΦΩΤΟ - ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΡΑΜΠ! Έλληνας θα είναι ο υποψήφιος για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης


trump-mme-708

Η εκλογή του ρεπουμπλικανού Τράμπ θα φέρει διάφορες αλλαγές σε όλο το πολιτικό σκηνικό της Αμερικής. Ο γνωστός μεγαλοεπιχειρηματίας, ρεπουμπλικάνος και ομογενής Τζόν Κατσιματίδης, σύμφωνα με δημοσίευμα του Εθνικού Κήρυκα παίρνει το πράσινο φως για την υποψηφιότητα της δημαρχίας της Νέας Υόρκης.

Ο μεγιστάνας επιχειρήσεων, Τζον Κατσιματίδης (John Catsimatidis) φαίνεται πως εξετάζει το ενδεχόμενο μίας ακόμη υποψηφιότητας  του χρόνου ή ακόμη και για τη θέση της γερουσιαστή, Κίρστεν Τζιλιμπράντ (Kirsten Gillibrand) το 2018, έγραψε η NY Post.
«Έχω (αντοχή) μέσα μου ακόμη (για) μία ‘κούρσα’» δήλωσε ο 68χρονος ομογενής στην Post, ενώ αναδημοσίευσε την είδηση και στην ιστοσελίδα του στο Facebook.

Screen-Shot-2016-11-11-at-23.28.02-360x300
To άρθρο υπενθύμιζε πως ο κ. Κατσιματίδης διεκδίκησε την δημαρχία το 2013, αλλά έχασε στις προκριματικές των Ρεπουμπλικανών από τον Τζόε Λότα, έχοντας ξοδέψει περισσότερα από 10 εκατ. δολ. από την προσωπική του περιουσια για την εκστρατεία του.
Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, Μπιλ ντε Μπλάσιο, κέρδισε τον Λότα με 50% διαφορά στις εκλογές τελικά.

catsimatidis1Ερωτηθείς σχετικά με έναν ακόμη αγώνα για τη δημαρχία ο κ. Κατσιματίδης, είπε «πολλοί με πιέζουν σε αυτή την κατεύθυνση». Ο ιδιοκτήτης των σούπερ μάρκετ Gristedes αλλά και εταιρειών ενέργειας, ανέφερε πως έχει χρόνο για να λάβει την απόφασή του.
«Εχω αναγνωρίσιμο όνομα. Είμαι φερέγγυος» επεσήμανε. Πηγές των Ρεπουμπλικανών είπαν πως ο κ. Κατσιματίδης υπερτονίζει την υποστήριξη του και θέλεθ Ρεπουμπλικανοί ακτιβιστές να τον «επιλέξουν» για την υποψηφιότητα.
Ο μεγιστάνας του real estate, Πολ Μάσεϊ και ο δήμαρχος του Χάρλεμ, Μάικλ Φόλκνερ, έχουν ήδη λάβει θέση στον αγώνα.
Αναγνώρισε πάντως ότι θα έχει δύσκολο έργο να νικήσει τον δήμαρχο Ντε Μπλάσιο. «Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις έναν που κατέχει ήδη τη θέση. Μου αρέσει ο τύπος» δήλωσε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου