14.12.16

ΤΑΤΟΥΛΗΣ πρός ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ - "Μείνε στην Σπάρτη" !

Μετά την αιφνίδια πρόθεση του μεγαλομετόχου Δημήτρη Γιαννακόπουλου, να αποχωρήσει από την διοίκηση της ΑΕ Σπάρτης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Η πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αποχωρήσει από τα διοικητικά δρώμενα της ΑΕ Σπάρτης, αν μη τι άλλο, αποτελεί σοβαρό πλήγμα για τον αθλητισμό της Λακωνίας και της Πελοποννήσου.

Τέτοιες προσπάθειες πρέπει να στηριχθούν από όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού, καθώς μέσα από την παρουσία της ΑΕΣ, μόνο κέρδη υπάρχουν για την ανάπτυξη της Σπάρτης, της Λακωνίας και της Πελοποννήσου.

Αν επιμείνει στην απόφαση του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα είναι ένα σοβαρό πλήγμα, καθώς εκτός της ανάπτυξης, το Λακωνικό ποδόσφαιρο βρήκε έναν σοβαρό «πρεσβευτή» στις υψηλές εθνικές κατηγορίες ποδοσφαίρου.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμπαρίσταται στην προσπάθεια που κάνει η ΑΕ Σπάρτης και καλεί τον Λακωνικό κόσμο να αγκαλιάσει την ομάδα, ενώ παράλληλα θέλω να καλέσω σε προσωπικό επίπεδο το φίλο Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ανακαλέσει την απόφαση του αυτή»


ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ 
 
ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 

"Κάηκε" η Σπάρτη κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στην πόλη, για τον αγώνα κυπέλλου
 
Οπαδοί του Ολυμπιακού στην Σπάρτη υποδέχθηκαν με συνθήματα και καπνογόνα την αποστολή των "ερυθρολεύκων", για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι φίλαθλοι συγκεντρώθηκαν σε κεντρικό σημείο της πόλης, έκλεισαν τους δρόμους και... εμπόδισαν το λεωφορείο να φτάσει στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου