17.12.16

Ο Φερνάντο Σάντος στην Αθήνα - Θα τιμηθεί από τον ΠΣΑΤ !

Ο Φερνάντο Σάντος τιμάται  τη Δευτέρα από τον ΠΣΑΤ στη γιορτή κορυφαίων!

Αγάπησε την Ελλάδα όσο λίγοι συνάδελφοί του στο πέρασμα τους από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Διετέλεσε προπονητής  της ΑΕΚ με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας (2002), του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, οδήγησε ως ομοσπονδιακός τεχνικός  την Εθνική μας ομάδα στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας (2014) όπου, για πρώτη φορά στην ιστορία της έφτασε στους «16» της διοργάνωσης.
Μαζί του, η Εθνική μας ομάδα έφτασε αήττητη στο Euro 2012, όπου και αγωνίστηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Το περασμένο καλοκαίρι, ο 62χρονος Πορτογάλος τεχνικός, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, κατακτώντας με την Εθνική ομάδα της χώρας του το Euro.
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, τιμά τον Φερνάντο Σάντος στην 63η Γιορτή των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού, τη  Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Banquet»), ως κορυφαία διεθνή προσωπικότητα του Αθλητισμού και ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης των υπηρεσιών που προσέφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκ. Παυλοπούλου, θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports, ραδιοφωνικά από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ και μέσω live streaming.
Μεγάλος Χορηγός της εκδήλωσης είναι η Stoiximan.gr. Χορηγός Επικοινωνίας της εκδήλωσης τα κανάλια Novasports. Χορηγός της εκδήλωσης η αεροπορική εταιρεία AEGEAN. Υποστηρικτής της εκδήλωσης ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Α.Χ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου