" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

15.12.16

Νεκροθάφτες πιαστήκαν στα χέρια έξω από την εντατική

Διεκδικούσανε το πτώμα ενώ ο ασθενής ήταν ακόμα ζωντανός
 
Από όλους τους ανθρώπους που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε νοσοκομείο της Κίνας, στις 3 Δεκεμβρίου, κανείς δεν ήταν συγγενής κάποιου από τους ασθενείς που έδιναν μάχη για τη ζωή τους μέσα στη Μονάδα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται την αστυνομία της πόλης Dalian, ήταν όλοι εργαζόμενοι σε… γραφεία τελετών που περίμεναν να αναλάβουν «δουλειά»!
Η διεκδίκηση του ασθενούς- που ακόμα ήταν ζωντανός και του υποβαλλόταν σε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη!- έφτασε στα άκρα με δύο από τους υπαλλήλους να έρχονται στα χέρια για το ποιος θα αναλάβει την αποτέφρωσή του!
Το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο ασθενής είχε μεταφερθεί στην εντατική λίγα λεπτά πριν, με ασθενοφόρο.
 Όταν ξέσπασε ο καβγάς το προσωπικό του νοσοκομείου κάλεσε την αστυνομία. Έγιναν επτά συλλήψεις και οι εμπλεκόμενοι στο ντροπιαστικό σκηνικό τιμωρήθηκαν με κράτηση 15 ημερών.


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου