" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

15.12.16

Στην κατάψυξη τα ορεινά

Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες σημειώθηκαν το πρωί της Τετάρτης, 14 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι χαμηλότερες θερμοκρασίες καταγράφηκαν: στη Βλάστη Κοζάνης (-11.3), στο Παρανέστι Δράμας
(-10.8), στο Σέλι (-10.6), στα Γρεβενά (-10.5), και στη Βωβούσα Ιωαννίνων (-9.9).
Πάντως οι μετεωρολόγοι προβλέπουν μικρή άνοδο την Πέμπτη κι επιστροφή στα έντονα φαινόμενα από αύριο Παρασκευή.
Την ίδια μέρα ισχυροί άνεμοι έπνεαν στο Αιγαίο. Όπως ανακοινώθηκε από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών, και έως τις 7μμ περίπου οι ισχυρότερες ριπές καταγράφηκαν στη Φινοκαλιά Λασιθίου (100 χλμ/ώρα), στην Ανάφη (92 χλμ/ώρα), στο Καβοντόρο (90 χλμ/ώρα), στην Αμοργό (87 χλμ/ώρα), και στη Δονούσα ( 85 χλμ/ώρα).
Αλλά και την Τρίτη καταγράφηκαν ισχυροί άνεμοι με ριπές που ξεπέρασαν τα 100 χιλιόμετρα/ώρα. Έως τις 11μμ οι ισχυρότερες ριπές ανέμου καταγράφηκαν στο Καβοντόρο (106 χλμ/ώρα), στη Μονεμβασιά (92 χλμ/ώρα), στη Μύκονο (92 χλμ/ώρα), στη Φινοκαλιά Λασιθίου (90 χλμ/ώρα), και στην Ασπροβάλτα (89 χλμ/ώρα).


Α.Χ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου