28.3.17

Α. Σώρρας: Η επιχείρηση σύλληψής του στη Λακωνία και η αναμονή για το μοιραίο λάθος

 Τηλεφωνικές καταγγελίες πολιτών που βλέπουν τον Αρτέμη Σώρρα σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, δέχονται καθημερινά οι Αρχές.

Πολίτες ανώνυμα καταγγέλλουν ότι εντοπίζουν τον «δισεκατομμυριούχο με τις άδειες τσέπες», με τις Αρχές να ερευνούν κάποιες από αυτές τις καταγγελίες με προσοχή, κυρίως όταν γίνεται αναφορά για κάποιο σπίτι κοντά σε περιοχή που διαμένει μέλος του κόμματος του Σώρρα.
Κάπως έτσι, πριν από δυο ημέρες οι αστυνομικοί ακροβολίστηκαν αν σε ένα αγρόκτημα στη Λακωνία, στο οποίο διαμένει οπαδός του κόμματος Σώρρα καθώς υπήρχε η πληροφορία ότι εκεί κρύβεται ο φυγόποινος.
Οι Αρχές την πρώτη ημέρα παρακολούθησαν το σπίτι, για να διαπιστώσουν ύποπτες κινήσεις. Έκαναν έλεγχο στα άτομα που επισκέπτονταν το σπίτι, στα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο προαύλιο και την επόμενη μπήκαν και έψαξαν στο οίκημα, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.
Πάντως η ομάδα της αστυνομίας που αναζητά τον Σώρρα, περιμένει το λάθος του σε κάποια από τις επικοινωνίες του, ενώ στο κάδρο έχει μπει και η σύζυγός του, καθώς πιστεύουν ότι ένας από τους δυο θα σπάσει και θα κάνει τη λάθος κίνηση.
Ίσως όμως το λάθος να το κάνει και ποιος οπαδός, ο οποίος θα προσπαθήσει να έρθει σε επαφή με τους καταζητούμενους, το πιθανότερο για να τους προσφέρει «ασφαλές καταφύγιο».





ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου