«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

22.5.17

Η Περιστέρα σε ρόλο διαπραγματευτή...

Μίλησε για το ...χρέος με την Λαγκάρντ

Πέρασε στο...ντούκου αυτή η ιστορία από το πρόσφατο ταξίδι στο Πεκίνο, του πρωθυπουργικού ζεύγος  και την Περιστέρα όταν εκείνη βρέθηκε στην Οπερα του Πεκίνου .
Η σύζυγός του πρωθυπουργού μίλησε με τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ και εκτός από γυναικεία θέματα θέλησε να την πιέσει και για το ελληνικό χρέος (το ότι μίλησε...δεν λέει τίποτα, το ότι το διέρρευσαν πολλά!)
«Είσαι πολύ δημοφιλής στην Ελλάδα», της είπε, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News και η κ. Λαγκάρντ αναρωτήθηκε με χιούμορ αν αυτό οφείλεται στα ψαρά της μαλλιά.
«Από αυτά που κάνεις για την Ελλάδα», της απάντησε η σύντροφος του πρωθυπουργού και η διευθύντρια του Ταμείου αποκρίθηκε «Κρίμα! Να αλλάξω τότε πολιτική». «Εχεις καιρό να αλλάξεις, μπορείς να κάνεις κάτι για το ελληνικό χρέος», της ανταπάντησε η κ. Μπαζιάνα.
Η τελευταία συνομίλησε και με τη σύζυγο του προέδρου της Τουρκίας, Εμινέ Ερντογάν, η οποία σύμφωνα με την εφημερίδα την κάλεσε να επισκεφθεί τη Σμύρνη, αλλά η κ. Μπαζιάνα της απάντησε ότι θα ήταν καλύτερα να έρθει το ζεύγος Ερντογάν στην Αθήνα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου