25.5.17

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ !!! Μπλόκα, ΜΑΤ και ... ντομάτες για τον Υπουργό στο Τυμπάκι -Ένταση και επεισόδια

Οι αγρότες σε ένδειξη διαμαρτυρίας πέταξαν ντομάτες εκφράζοντας την οργή τους ενώ επικράτησε ένταση.​

Ένταση, μπλόκα και ... ντομάτες "διάνθισαν" την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη στο Τυμπάκι στο πλαίσιο της τετραήμερης περιοδείας του στην Κρήτη. 
Αγρότες της περιοχής έστησαν μπλόκο στην είσοδο του Τυμπακίου αναμένοντας τον αναπληρωτή Υπουργό που ωστόσο ... άλλαξε τη ρότα του καθώς ενημερώθηκε για την κινητοποίηση και προσσέγγισε το χωριό από διαφορετικό δρόμο. 
Αυτό δε στάθηκε δυνατό να αναχαιτίσει τους αγρότες που βρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο Τυμπακίου όπου ο Αναπληρωτής Υπουργός κατευθύνθηκε ωστόσο βρήκαν μπροστά τους μια διμοιρία των ΜΑΤ να έχει παραταχθεί και να τους κλείνει την είσοδο. 
 Ο υπουργός από την πλευρά του εξήγησε ότι δεν ήταν στο πρόγραμμα του να συναντηθεί σήμερα με όλους τους αγρότες της περιοχής αλλά με τους συνεταιρισμούς βιολογικών προϊόντων. 
Οι αγρότες σε ένδειξη διαμαρτυρίας πέταξαν ντομάτες εκφράζοντας την οργή τους ενώ επικράτησε ένταση.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του ο Υπουργός επισκέφτηκε τον Πύργο και τον Κουσέ Ηρακλείου ενώ συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αρχανών Αστερουσίων, Εμμανουήλ Κοκοσαλή, και αυτήν την ώρα πραγματοποιεί  σύσκεψη με εκπροσώπους βιοκαλλιεργητών, επιχειρηματικούς και επιστημονικούς φορείς, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχανών, στα Πεζά.


πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου