20.2.20

Κάλεσμα από το Φιλιατρινό Καρναβάλι

Το Φιλιατρινό Καρναβάλι 2020 μας καλεί και φέτος.   
 
Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε, για άλλη μία χρονιά, στο “ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ”, που αποτελεί πλέον θεσμό, και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Μαρτίου 2020 και ώρα 15:00.
Στόχος μας να γελάσουμε, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα όλοι μας, αλλά πολύ περισσότερο τα παιδιά μας.
Είναι μια ευκαιρία να ξεφύγουμε, έστω και λίγο, από τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παρέλαση αρμάτων και ομάδων καρναβαλιστών από τα Σχολεία μας, τους Συλλόγους και όλους εκείνους, από την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας, που έχουν τη διάθεση και τη δυνατότητα να δώσουν το παρών στο “Φιλιατρινό Καρναβάλι”, με τις ιδέες τους και την ενεργό συμμετοχή τους.
Η επιλογή των θεμάτων των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο “Φιλιατρινό Καρναβάλι” είναι ελεύθερη και βασίζεται στη δημιουργική φαντασία των συμμετεχόντων.
Μετά το τέλος της παρέλασης, θα συγκεντρωθούμε όλοι στην Κεντρική Πλατεία της πόλης των Φιλιατρών, σε ένα μεγάλο πάρτι, γεμάτο κέφι και μουσική.
Παρακαλούμε, όπως μας γνωστοποιήσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας, με την πιθανή θεματολογία της, καθώς και τον αριθμό των συμμετεχόντων, στο Δημαρχείο Φιλιατρών πληροφορίες κα Παναγιωτοπούλου Μαρία τηλ. 2761360023 ή να επικοινωνείτε με την κα Γιώτα Ζερμπίνου τηλ. 6909408812.
Ετοιμαστείτε για το καλύτερο.  Αποκριάτικο Ξεφάντωμα!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου