15.8.09

Ο Τύπος σήμερα-Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής

Η υπόθεση Siemens και οι πολιτικές εξελίξεις που πυροδοτεί, το νέο σύστημα πρόσβασης στα πανεπιστήμια και το νέο μισθολόγιο δημοσίων υπαλλήλων μεταξύ των ειδήσεων που κυριαρχούν στον Τύπο της Κυριακής. Λόγω της αργίας του δεκαπενταύγουστου δεν κυκλοφορούν οι εφημερίδες του Σαββάτου.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Χωρίς εξετάσεις στα πανεπιστήμια. Η κυβέρνηση ανακοινώνει το νέο εισαγωγικό σύστημα".

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ της Κυριακής: "Οσοι δεν πήραν το μήνυμα, κακό του κεφαλιού τους. Ο υφυπουργός Οικονομικών Αντώνης Μπέζας προειδοποιεί εκείνους που δεν έλαβαν υπόψη τους το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών".

ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: "Με γεμάτες βαλίτσες καταφθάνει στην Ελλάδα ο Χριστοφοράκος. Επιχειρεί παζάρι εν όψει εκλογών και απειλεί με νέα στοιχεία".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: "Τορπίλη στα ύφαλα της «ΝΔ» οι 5 πόντοι. Μόνο με επέμβαση της Παναγίας αλλάζει η σειρά των δύο κομμάτων".

Η ΑΥΓΗ της Κυριακής: "Ομερτά για το κομματικό χρήμα".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: "Το νέο μισθολόγιο στο δημόσιο. Τι θα ισχύει από την καινούρια χρονιά".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Τα διλήμματα του κ. Καραμανλή. Απορρίπτει ανασχηματισμό και πρόωρες εκλογές, αλλά είναι θετικός για τομές στο πολιτικό σύστημα".

Η ΝΙΚΗ της Δημοκρατίας: "Αρση μονιμότητας για νέους εργαζομένους. Σαρωτικές αλλαγές των εργασιακών σχέσεων στο Δημόσιο".

Η ΧΩΡΑ της Κυριακής: "Βούλα στις μίζες έβαλε το γερμανικό δικαστήριο. Βρωμιά και δυσωδία στο πολιτικό σκηνικό από το «μαύρο χρήμα»".

Κυριακάτικη

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Ποιοί και γιατί τρέμουν τις αποκαλύψεις Χριστοφοράκου".

Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Ανεπιθύμητος επισκέπτης. Μιχάλης Χριστοφοράκος. Η επικείμενη επιστροφή του κρατάει σε αναμμένα κάρβουνα πολλούς σε κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ".

Κυριακάτικος ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Στοχεύουν το λαϊκό κίνημα με αποφάσεις της ΕΕ που υλοποιούν ΝΔ - ΠΑΣΟΚ'.

Ο ΛΟΓΟΣ (Σάββατο 15-Κυριακή 16): Ζητείται καλή εκλογική ευκαιρία. Η θερινή ραστώνη και η πρωθυπουργική εργασιοθεραπεία".

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής: "Ο ιός της Siemens ανεβάζει τον πολιτικό πυρετό ενώ τα πραγματικά προβλήματα οξύνονται και ζητούν λύσεις".

ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής: "Χαριστική βολή στο αιχμάλωτο πολιτικό σύστημα. Κρατάει πολλούς ο Χριστοφοράκος".

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: "Με τον Αχιλλέα είχε το ταμείο ο Βαρθολομαίος. Τους διόρισε προσωπικά ο Καραμανλής το 2003".

REAL NEWS: "«Τώρα αρχίζει ο πόλεμος!». Επίθεση Χριστοφοράκου από τη Γερμανία".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου