10.9.09

Γνωστό μοντέλο στην πορνεία ! Είχε « Ταρίφα » 3.800 ευρώ

Μετά τη γνωστή ξανθιά τηλεπερσόνα « Σοφία η …ξαπλωτή » που, εκτός από την παρουσία σε πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών, φέρεται να προσέφερε και τις ερωτικές της υπηρεσίες σε ευκατάστατους άνδρες έναντι υψηλής αμοιβής, μια καλλίγραμμη «μοντέλα» ήρθε να ταράξει τα ήδη «ανακατεμένα» νερά της εγχώριας showbiz.
Το δρόμο του εύκολου πλουτισμού που επέλεξε η Σ.Λ. φέρεται να ακολούθησε και η Μ., η οποία εκτός από μοντέλο, έχει εργαστεί κατά καιρούς και στην υποδοχή πελατών γνωστού club της παραλιακής (στην Αθήνα), η οποία βρέθηκε να κατηγορείται ότι προσέφερε εφήμερες ερωτικές απολαύσεις έναντι αδράς αμοιβής σε επιφανείς άνδρες με «χοντρά» πορτοφόλια, χωρίς να διαθέτει την ειδική άδεια....

Το μοντέλο, γνωστό στο χώρο του μόντελινγκ ως Μάριελ, «πιάστηκε στα πράσα» μετά από συντονισμένη και άριστα οργανωμένη επιχείρηση των ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, οι οποίοι το απόγευμα της Τρίτης τη συνέλαβαν μαζί με τη «μαντάμ» που κανόνιζε για λογαριασμό της τα ακριβοπληρωμένα «καυτά» ραντεβού.
Η σύλληψη της Ελληνίδας Μ, που για λίγες ώρες ηδονής στα κρεβάτια πολυτελών ξενοδοχείων ζητούσε 3.800 ευρώ (!!!), έχει προκαλέσει σεισμό πολλών Ρίχτερ στην υψηλή αθηναϊκή -και όχι μόνο- κοινωνία καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοχή της μαστροπού που τη συνόδευε βρέθηκαν και δύο ροζ ατζέντες, γεμάτες με ονόματα και κινητά τηλέφωνα πελατών που κατά καιρούς απόλαυσαν -επί πληρωμή- τη «συντροφιά» καλλίγραμμων κοριτσιών. Η αντίστροφη μέτρηση για την εξωτική καλλονή έγινε ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών των ανδρών του Α.Τ. Ξυλοκάστρου. Συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα ένας αστυνομικός, προσποιούμενος τον επιφανή επιχειρηματία κατάφερε να έρθει σε επαφή και να κερδίσει την εμπιστοσύνη της γυναίκας-κλειδί που κανόνιζε το ύψος της αμοιββής και εν συνεχεία την τοποθεσία και την ακριβή ώρα που θα πραγματοποιούνταν το ερωτικό ραντεβού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε τηλεφωνική επικοινωνία που πραγματοποιήθηκε πριν από αρκετές μέρες, η μαστροπός, γνωστή στην πιάτσα ως Τερέζα, ενημέρωσε τον υποτιθέμενο πελάτη-αστυνομικό πως μπορούσε να του εξασφαλίσει λίγες ώρες με τη «γυναίκα των ονείρων του» σε τιμή που ανάλογα με τη «φήμη» και τα «προσόντα» της κοπέλας κυμαινόταν από 800 μέχρι και 4.000 ευρώ για τα ονόματα «πρώτης γραμμής». Μάλιστα, η ίδια φέρεται να διευκρίνισε πως τα ονόματα «πρώτης γραμμής» με τα οποία διατηρούσε συνεργασία είναι πολύ γνωστά μοντέλα που έχουν κατά καιρούς φωτογραφηθεί για λογαριασμό γνωστών περιοδικών και εφημερίδων και τα οποία προτιμούνται με... κλειστά μάτια από τους τακτικούς και εκλεκτούς πελάτες που ξέρουν τι θέλουν και δεν διστάζουν να πληρώσουν αδρά προκειμένου να απολαύσουν το απόλυτο σεξ.
Λίγες μέρες αργότερα, σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών, η «Τερέζα» πρότεινε στον «πελάτη» να προτιμήσει ένα «δικό» της κορίτσι, ηλικίας περίπου 21 ετών, που εργαζόταν σε γνωστό γραφείο μοντέλων στο Κολωνάκι και που θα τον άφηνε απόλυτα ικανοποιημένο, διευκρινίζοντας πως μια τέτοια επιλογή θα του κόστιζε κατιτίς παραπάνω αφού η κοπέλα ανήκε στα «δυνατά» και διάσημα «κομμάτια», χωρίς ωστόσο να του αποκαλύψει το όνομά της.
Με δεδομένο ότι το «καυτό» ραντεβού θα πραγματοποιούνταν σε ξενοδοχείο «εκτός έδρας», στην περιοχή του Ξυλοκάστρου και όχι στην Αθήνα όπου ήταν και η «έδρα» του κυκλώματος, η «Τερέζα» ζήτησε για λογαριασμό της «Μάριελ» το ποσό των 3.800 ευρώ για μια συνεύρεση. Μάλιστα, προκειμένου να εξακριβώσει τη φερεγγυότητα του πελάτη, η μαστροπός ζήτησε να τον συναντήσει σε κεντρικό σημείο του Πειραιά προτού βρεθεί με το «κορίτσι» για να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες, όπως και έγινε. Τελικά το ραντεβού κλείστηκε για την Τρίτη σε ξενοδοχείο του Ξυλοκάστρου με τη συμφωνία ότι τα χρήματα (τα 3.800 ευρώ) θα παραδίδονταν στην ίδια την Τερέζα πριν από την ερωτική πράξη του πελάτη με τη Μάριελ.
Πράγματι, λίγα λεπτά πριν από τις 5:00 το απόγευμα της Τρίτης, το μοντέλο, συνοδευόμενο από τη μαστροπό έφτασε στο ξενοδοχείο με ταξί. Μόλις μπήκαν στο ξενοδοχείο, η μαστροπός ζήτησε και πήρε «μπροστάντζα» τα -προσημειωμένα- χαρτονομίσματα, ενώ η καλλίγραμμη καλλονή ανέβηκε στο δωμάτιο συνοδευόμενη από τον αστυνομικό-δόλωμα. Οταν όμως η κοπέλα άρχισε το αισθησιακό στριπτίζ και ξεκίνησε να «αποχωρίζεται» τα ρούχα της, άνδρες της αστυνομίας εισέβαλαν στο δωμάτιο και της ανακοίνωσαν την ιδιότητά τους, ενώ ταυτόχρονα μια δεύτερη ομάδα αστυνομικών περνούσε χειροπέδες στη μαστροπό που περίμενε τη Μάριελ στο σαλόνι του ξενοδοχείου.
Σοκαρισμένη, με δάκρυα στα μάτια και μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως έπρεπε να δώσει εξηγήσεις ενώπιων της Δικαιοσύνης για τις πράξεις της, η sexy «μοντέλα», αλλά και η Τερέζα οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου όπου πέρασαν τη νύχτα στο κρατητήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ροζ ατζέντες που βρέθηκαν στην κατοχή της μαστροπού και εξετάζονται από τους αστυνομικούς περιέχουν ονόματα-φωτιά ανθρώπων υπεράνω υποψίας, που είχαν «κλείσει» ερωτικό ραντεβού με το γνωστό μοντέλο έναντι υψηλότατων χρηματικών ποσών.
Κλάματα και οδυρμοί μέσα στο δικαστήριο
Με κλάματα και οδυρμούς μπροστά από την εμβρόντητη έδρα του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου ολοκληρώθηκε αργά χθες το μεσημέρι η δικαστική περιπέτεια της Μαρίας Γεωργίου και της 35χρονης «μαστροπού» φίλης της, γνωστής στην πιάτσα με το όνομα «Τερέζα». Συντετριμμένες, οι δύο κατηγορούμενες αδυνατούσαν να πιστέψουν ότι το «καυτό» ερωτικό ραντεβού που έκλεισαν με αστυνομικό που προσποιούνταν τον πελάτη στο ξενοδοχείο του Ξυλοκάστρου το απόγευμα της Τρίτης θα τις έφερνε αντιμέτωπες με τη Δικαιοσύνη.
«Δεν καταλαβαίνω τι συνέβη» μονολογούσε με δάκρυα στα μάτια το λυγερόκορμο μοντέλο, με αρκετά χρόνια υπηρεσίας στις δημόσιες σχέσεις γνωστών κλαμπ της παραλιακής, όταν άκουγε τον πρόεδρο της έδρας να της επιβάλλει ποινή φυλάκισης έξι μηνών και πρόστιμο 300 ευρώ, επειδή εκπορνευόταν χωρίς άδεια. Ιδια η ψυχολογική κατάσταση της έγχρωμης «μαντάμ» φίλης της (σύμφωνα με το κατηγορητήριο, έκλεισε και τη συνόδευσε στο ερωτικό ραντεβού), η οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών και χρηματικό πρόστιμο 3.500 ευρώ για το αδίκημα της μαστροπείας με σκοπό το κέρδος.
Ηταν λίγο μετά τις 12.30 χθες το μεσημέρι, όταν στο δικαστικό μέγαρο της Κορίνθου σήμανε «συναγερμός». Συνοδευόμενες από τρεις αστυνομικούς και φορώντας χειροπέδες στα χέρια, οι δυο συλληφθείσες οδηγήθηκαν μέσα στη δικαστική αίθουσα. Αμήχανη, νευρική και εμφανώς καταπονημένη από την περιπέτειά της, η Μ προσπαθούσε να κρύψει το πρόσωπό της ρίχνοντας μπροστά τα μακριά μαύρα μαλλιά της, αλλά και βάζοντας ως κάλυψη την τσάντα της.
Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, απολογούμενες ενώπιον των φυσικών τους δικαστών, οι δύο γυναίκες αρνήθηκαν οποιαδήποτε κατηγορία. Μιλώντας για τη «δική τους αλήθεια», παρουσίασαν ένα σενάριο που απέχει παρασάγγας από εκείνο που τις ήθελε να ταξίδεψαν μέχρι το Ξυλόκαστρο το μεν 20χρονο μοντέλο για να συνευρεθεί ερωτικά με τον αστυνομικό πελάτη, η δε «μαντάμ» φίλη της (που φέρεται να έκλεισε το ραντεβού) για να τη συνοδεύσει, αλλά και να λάβει το ποσοστό της από τα 3.800 ευρώ.
«Δεν εκδίδομαι, δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου» ήταν τα πρώτα λόγια της Μ και συνέχισε: «Για πολλά χρόνια δούλευα σε μαγαζιά της παραλιακής και τους τελευταίους οκτώ μήνες είχα εγκατασταθεί στην Κω μαζί με τους γονείς μου και εργαζόμουν ως σερβιτόρα. Πριν από λίγες ημέρες με πήρε τηλέφωνο η φίλη μου και μου είπε πως είχε ανάγκη από δουλειά και ότι είχε γνωρίσει έναν κύριο, ο οποίος θα την προσλάμβανε. Μου είπε μάλιστα ότι της είχε θέσει ως προϋπόθεση για να πάρει τη δουλειά να του γνωρίσει μια φίλη της. Μου το είπε κι εγώ δέχτηκα για να τη βοηθήσω. Πήγα στο Ξυλόκαστρο για μια απλή γνωριμία, τίποτα άλλο».
Τα ίδια υποστήριξε στην απολογία της και η 35χρονη «μαντάμ Τερέζα». Είπε πως το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, καθώς είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και αδυνατούσε να βρει δουλειά. «Χρειαζόμουν τα χρήματα και γνώρισα τον αστυνομικό, ο οποίος μου παρουσιάστηκε ως επιφανής επιχειρηματίας του Ξυλοκάστρου. Μου είπε πως μπορούσε να μου βρει δουλειά, αλλά ότι ήθελε ως αντάλλαγμα να του γνωρίσω μια φίλη μου. Μίλησα με τη Μαρία και της ζήτησα να με βοηθήσει. Τα 3.500 ευρώ νόμιζα ότι τα έδωσε για να με βοηθήσει οικονομικά και η Μαρία ήρθε για μια απλή γνωριμία» είπε.
Ωστόσο οι ισχυρισμοί των δύο κατηγορούμενων, που δικάστηκαν χωρίς δικηγόρο, δεν έπεισαν, με αποτέλεσμα -όπως προείπαμε- να καταδικαστούν. Ωστόσο άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθερες, καθώς η απόφαση έχει τριετή αναστολή.
Espresso

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου