9.9.09

Μαύρη Θύελλα – Γ. Μπένος: «Αξιοπρέπεια πάνω απ όλα»

Ο Γιώργος Μπένος είναι και πάλι σε γνωστά λημέρια. Ο προπονητής της Καλαμάτας που επέστρεψε πριν από λίγες μέρες και πάλι στον πάγκο της αγαπημένης του «Μαύρης Θύελλας» μίλησε στο Sportnet για το τι περιμένει από την δεύτερη θητεία του στην τεχνική ηγεσία και τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις.
Κατ αρχάς να πούμε για την επιστροφή.
Είχα φύγει από την ομάδα γιατί είχα πει στον πρόεδρο ότι..

με το ρόστερ που υπήρχε δεν μπορούσα να μείνω. Από την στιγμή που έγιναν όλες αυτές οι μεταγραφές, η ομάδα ενισχύθηκε πολύ και εγώ έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ που έχω πλέον στα χέρια μου και αποφασίσαμε με τον πρόεδρο να προχωρήσουμε και πάλι μαζί.
Οι μεταγραφές που έγιναν όμως δεν ήταν δικές σας επιλογές
Ναι αλλά τους γνωρίζω, τους παίκτες που ήρθαν τους ξέρω και πιστεύω ότι με αυτούς μπορούμε να κάνουμε μία αξιοπρεπέστατη πορεία στο πρωτάθλημα.
Θα γίνει άλλη κίνηση για κάποιον ελεύθερο μέχρι τις 10 του μήνα;
Προσπαθούμε να πάρουμε ακόμα έναν παίκτη που είναι σίγουρο ότι θα μας ενισχύσει πολύ και ψάχνουμε.
Μπορούμε να πούμε θέση ή και όνομα;
Όχι , όχι αν τον πάρουμε καλώς διαφορετικά θα πάμε έτσι μέχρι τον Δεκέμβριο και βλέπουμε.
Ο κόσμος της Καλαμάτας μετά τα όσα έχουν γίνει είναι κοντά στην ομάδα;
Σε όλη την Ελλάδα και σε όλες τις ομάδες ο κόσμος παίζει σημαντικό ρόλο. Είναι λογικό όταν έρχονται τα αποτελέσματα να σταθεί δίπλα στην ομάδα. Και εμείς τους θέλουμε κοντά μας. Όμως δεν είμαστε έτοιμοι και για να δέσουμε θέλουμε πίστωση χρόνου και χρειάζεται υπομονή και επιμονή από όλους.
Το πρωτάθλημα φέτος είναι ποιοτικά αναβαθμισμένο. Ποιος ο ρόλος και ο στόχος της Καλαμάτας;
Το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και ιστορικά να το δούμε είναι απρόβλεπτο. Φέτος οι ομάδες είναι πολύ δυνατές, είναι σίγουρο ότι έχουν ενισχυθεί κάποιοι πάρα πολύ. Εμείς στόχο θα έχουμε να σωθούμε και βλέπουμε, να σταθούμε με αξιοπρέπεια στην κατηγορία. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα υπάρξει αγώνας που θα διεξαχθεί για εμάς αμαχητί.
Ποιες ομάδες θεωρείτε πιο δυνατές;
Βάσει ρόστερ νομίζω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου αλλά και ο Πιερικός είναι φαβορί για άνοδο. Όμως καμία ομάδα δεν πρέπει να υποτιμήσει τους αντιπάλους γιατί θα το πληρώσει.
Επιμέλεια: Ν. Γουρδούλης

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου