4.4.10

25χρονος νεκρός στην Μεσσηνία - (Δύο άτομα σκοτώθηκαν και τρία τραυματίστηκαν από βεγγαλικά )

Δύο νεκροί και τρεις βαριά τραυματίες είναι ο απολογισμός τεσσάρων ατυχημάτων που συνέβησαν λίγο πριν την Ανάσταση, από χρήση βεγγαλικών, στη Σαντορίνη, το Αργος και τη Μεσσηνία.
Γύρω στις 10 χθες το βράδυ, σημειώθηκαν δύο εκρήξεις σε αποθήκες στο Καρτεράδο Σαντορίνης και στο Φηροστεφάνη Σαντορίνης, την ώρα που νεαροί κατασκεύαζαν βεγγαλικά που στο νησί τα ονομάζουν "μπαλαφούμα".
Στην πρώτη περίπτωση στο Καρτεράδο, σκοτώθηκε ένας νέος 21 ετών, ενώ ένας συνομήλικός του τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί του μάτι. Στη δεύτερη περίπτωση, τραυματίστηκε σοβαρά ένας 28χρονος στο δεξί χέρι. Τα τρία θύματα διακομίστηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Θήρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός 21χρονου, ενώ οι άλλοι δύο διακομίστηκαν με αεροδιακομιδή του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Την ίδια περίπου ώρα, στο Μοσχοχώρι Μεσσηνίας, σημειώθηκε έκρηξη σε ΙΧ αυτοκίνητο ενός 25χρονου, ο οποίος μετέφερε μπαλόνια με οξυγόνο για να προκαλέσει εκρήξεις στην Ανάσταση, με αποτέλεσμα ο νεαρός να απανθρακωθεί.
Τέλος, στις 8.30 χθες το βράδυ έπαθε βαριά κάκωση στα δάκτυλα ένας 16χρονος στο Αργος, όταν του έσκασε στα χέρια βεγγαλικό, το οποίο ετοιμαζόταν τα πετάξει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου