5.4.10

Αρνήθηκε να πληρώσει τα διόδια και βρέθηκε στο κρατητήριο

Απίστευτη ταλαιπωρία υπέστη ο Τάσος Παπαδημητρίου, κάτοικος Αγίας Παρασκευής, και η σύζυγός του, όταν επιστρέφοντας χθες το απόγευμα από τις διακοπές του Πάσχα αρνήθηκε να πληρώσει το αντίτιμο στα διόδια της Ελευσίνας.
Η υπάλληλος όχι μόνο δεν σήκωσε την μπάρα για να περάσει το αυτοκίνητο, αλλά ειδοποίησε την Τροχαία και στη συνέχεια την αστυνομία, η οποία έφτασε μία ώρα αργότερα.
Ο κ. Παπαδημητρίου ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι επιθυμεί να υποβάλει μήνυση κατά της υπαλλήλου, του υπευθύνου προϊσταμένου των διοδίων και κατά παντός υπευθύνου για παράνομη κατακράτηση. Κάτι που έγινε όταν μετέβησαν όλοι στο αστυνομικό τμήμα Μάνδρας. Εκεί όμως περίμενε άλλη μία… έκπληξη τον κ. Παπαδημητρίου, ο οποίος ενημερώθηκε ότι και η εταιρεία θα υποβάλει μήνυση εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμηση!
Ο Τάσος Παπαδημητρίου αλλά και οι υπάλληλοι της εταιρείας παρέμειναν στα κρατητήρια μέχρι τις 23:00 το βράδυ, όταν και αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος.
Σχολιάζοντας το περιστατικό, οι «Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων ενάντια στα διόδια» αναφέρουν: «Το απύθμενο θράσος, τού να μηνύεται ο οδηγός από αυτούς που εμποδίζουν τον συμπολίτη μας να χρησιμοποιήσει ελεύθερα τους εθνικούς μας δρόμους, θυμίζει την παροιμία: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».
Zougla.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου