15.9.10

1 εκ. χρήστες στις πρώτες 48 ώρες του Ping !

“Το ένα τρίτο των ανθρώπων που “κατέβασαν” το iTunes 10 έγιναν μέλη του Ping”,
Η Apple ανακοίνωσε ότι σε λιγότερο από 48 ώρες από την έναρξη λειτουργίας του το Ping, η πρόταση της αμερικάνικης εταιρίας για την κοινωνική δικτύωση σχετικά με τη μουσική, ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο χρήστες. Το Ping δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθούν τους φίλους τους και τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες καθώς και να μαθαίνουν τι μουσική ακούν και αγοράζουν από τη δημοφιλή υπηρεσία. “Το ένα τρίτο των ανθρώπων που “κατέβασαν” το iTunes 10 έγιναν μέλη του Ping”, είπε ο Eddy Cue, ο αντιπρόεδρος της Apple στο τμήμα των Υπηρεσιὠν
Διαδικτύου και συμπλήρωσε πως “καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα “κατεβάσουν” το iTunes 10 τις επόμενες εβδομάδες, περιμένουμε η κοινωνία του Ping να συνεχίσει να μεγαλώνει”.
Με το Ping, μπορείτε να παρακολουθησετε αγαπημένους σας καλλιτέχνες, όπως τους Lady Gaga, Coldplay, U2, Jack Johnson, Yo-Yo MA, να μάθετε τι ετοιμάζουν, να δείτε φωτογραφίες τους και video, να ενημερωθείτε για ημερομηνίες συναυλιών τους και να διαβάσετε σχόλια και σκέψεις που έχουν για τη μουσική που ακούν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου