16.9.10

"Bόμβα" από την Πελέκη- Βουλγαράκη στην προανακριτική- "Πελεκάει" ευθέως τον Καραμανλή !!

Η σύζυγος του πρώην Υπουργού, έσπασε τη σιωπή της !
Άστραψε και βρόντηξε η σύζυγος του πρώην υπουργού, Γιώργου Βουλγαράκη, σε συζήτηση για τις ανταλλαγές του Βατοπεδίου στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής. Η συμβολαιογράφος των ανταλλαγών έσπασε τη σιωπή της και άναψε μεγάλες φωτιές καθώς φωτογραφίζει ως υπεύθυνο τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, αλλά και το γραφείο του δείχνοντας τον Γιάννη Αγγέλου.
Επιπλέον η κ. Πελέκη κατονόμασε τους κ.κ. Μπασιάκο, Δούκα, Ρουσόπουλο και Κοντό, λέγοντας πως έχουν και εκείνoι ευθύνη για τις ανταλλαγές…
“Είναι προφανές ότι για τις ανταλλαγές υπήρξε πολιτική απόφαση. Ελήφθη από τον τότε πρωθυπουργό και μεταβιβάστηκε στους τότε υπουργούς του” φέρεται να δήλωσε η κ. Πελέκη σύμφωνα με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
“Όσοι φοράνε παντελόνια αναλαμβάνουν την ευθύνη και λένε εγώ έδωσα την εντολή. Σήμερα φοράω εγώ τα παντελόνια και λέω τα πράγματα με το όνομά τους», πρόσθεσε.
Η κ. Πελέκη τόνισε ότι δεν είναι σε θέση να πει εάν ζημιώθηκε το δημόσιο με τις ανταλλαγές όμως είπε πως εάν όντως ζημιώθηκε, την ευθύνη την έχει ο Κώστας Καραμανλής.
Φέρεται να είπε ότι θεωρεί πως υφίσταται πολιτική δίωξη επειδή είναι η σύζυγος του Γιώργου Βουλγαράκη.
"Έχω καταστραφεί επαγγελματικά και κοινωνικά, τουλάχιστον ας αποκατασταθώ ηθικά", είπε η ίδια, συμπληρώνοντας ότι δεν έχει βγάλει ούτε ένα ευρώ από αυτή την υπόθεση.
Μιλώντας προς τους δημοσιογράφους ανέφερε ότι «για μία κυβερνητική απόφαση που ελήφθη από τον πρωθυπουργό και το πρωθυπουργικό γραφείο και υλοποιήθηκε από τους υπουργούς δεν μπορεί κανείς να μην αναλαμβάνει την ευθύνη και να φταίνε τρίτοι, που συνιστούν τον κορμό του κράτους, δηλαδή γνωμοδοτικά συμβούλια, υπηρεσίες της ΚΕΔ, ορκωτοί λογιστές και μία συμβολαιογράφος». Σε ερώτηση, αν θεωρεί ότι θα έπρεπε να πάει και ο πρώην πρωθυπουργός στο Ειδικό Δικαστήριο απάντησε: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει σκάνδαλο. Δεν έχω στοιχεία ότι ζημιώθηκε το Δημόσιο από αυτή την ανταλλαγή. Αλλά θα έπρεπε ο πρωθυπουργός αντί να πει 'δεν ξέρω' να βγει και να πει, ότι ελήφθη μια κυβερνητική απόφαση με νόμιμες υπουργικές αποφάσεις και να καλέσει πέντε εκτιμητικούς οίκους του εξωτερικού να γνωμοδοτήσουν, αν έχασε το Δημόσιο και κέρδισε η Μονή. Θα περίμενα πράγματι να μιλήσει έστω και τώρα ο κ. Καραμανλής». thebest.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου