31.3.11

Έβαλε στην θέση του το ….. άτακτο φάντασμα !!

Συνέβη σε σπίτι στην Αγγλία
Ο φόβος είχε γίνει καθημερινή συνήθεια για μια τριμελή οικογένεια από την Αγγλία, το σπίτι της οποίας είχε καταληφθεί από ένα άτακτο… φάντασμα!
Η 34χρονη Lisa Manning και τα δυο παιδιά της, η 11χρονη Ellie και ο 6χρονος Jaydon, είχαν εγκαταλείψει ουκ ολίγες φορές την οικία τους, ενώ μάλιστα είχαν καταφέρει να καταγράψουν τις πράξεις του στην κάμερα.
Το υποτιθέμενο φάντασμα δεν τους άφηνε σε ησυχία. Πέταγε τα μαχαιροπίρουνα στο πάτωμα, έσπαγε τα πιάτα του σπιτιού, ανοιγόκλεινε τα παραθυρόφυλλα και το φως, ενώ μετακινούσε μέχρι και αντικείμενα. Μάλιστα, τον περασμένο Οκτώβριο, σύμφωνα με την μητέρα, έσπρωξε τον σκύλο από την σκάλα και τον σκότωσε.
Η 34χρονη Lisa Manning και τα δυο παιδιά της, η 11χρονη Ellie και ο 6χρονος Jaydon, είχαν εγκαταλείψει ουκ ολίγες φορές την οικία τους
Όταν πριν λίγες μέρες η ιστορία τους βγήκε στο φως της δημοσιότητας και το βίντεο όπου μια κόκκινη καρέκλα διέσχιζε το δωμάτιο χωρίς καμία ορατή βοήθεια, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να προσφέρουν τη βοήθειά τους στην σοκαρισμένη οικογένεια.
Γυαλιά – καρφιά τα έκανε μέσα στο σπίτι το φάντασμα, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της οικογένειας
Αρχικά είχαν καταφύγει σε ιερείς, οι οποίοι τους είχαν συμβουλεύσει να φοράνε συνεχώς πάνω τους ένα σταυρό, που υποτίθεται ότι θα τους προστάτευε από την μανία του υπερφυσικού όντος. Αυτός όμως που κατάφερε να τους απαλλάξει μια για πάντα, είναι το τηλεοπτικό μέντιουμ Derek Acorah.
Το τηλεοπτικό μέντιουμ Derek Acorah έλυσε… τα μάγια και η οικογένεια βρήκε την ηρεμία της!
Ο παρουσιαστής του Most Haunted ισχυρίζεται ότι κατάφερε να διώξει οριστικά το φάντασμα, το οποίο ονομαζόταν Jim και είχε πεθάνει το 1900! Ο Acorah άναψε τρία κεριά και τα τοποθέτησε στο πάτωμα του δωματίου της Ellie, ενώ κάποιους ειδικούς κρυστάλλους στα παραθυρόφυλλα. Τότε με κλειστά τα μάτια ανέφερε το όνομα του άνδρα που είχε στοιχειώσει το σπίτι, ο οποίος μάλιστα ήταν «πολύ, πολύ θυμωμένος».
Σύμφωνα με την 34χρονη μητέρα, το σπίτι πλέον μοιάζει εντελώς διαφορετικό από ότι πριν. «Εξάγνισε το σπίτι και μας υποσχέθηκε ότι τίποτα δεν θα γυρίσει πάλι πίσω ποτέ» είπε η γυναίκα. Πλέον, η οικογένεια απέσυρε το αίτημά της να μετακομίσει και όπως λένε, όλα τώρα είναι φυσιολογικά. .protothema

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου