2.4.11

ΜΠΡΑΒΟΙ - Συνομιλίες που «καίνε » την τραγουδίστρια !

Σχέσεις των “νονών” με τη Σέχτα Επαναστατών ;
Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται οι συνομιλίες που φέρεται να είχε η τραγουδίστρα με εμπλεκόμενους στο κύκλωμα ενω την ίδια ώρα εξετάζονται οι σχέσεις των συλληφθέντων με τη "Σέχτα Επαναστατών".
Ο ένας μετά τον άλλον οι συλληφθέντες για συμμετχοή στο κύκλωμα των νονών της νύχτα οδηγούνται στα δικαστήρια. Το πρωί του Σαββάτου, την πόρτα του ανακριτή πέρασαν οι κατηγορούμενη που είχαν ζητήσει προθεσμία.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με διαρροές, στις απομαγητοφωνημένες συνομιλίες η τραγουδίστρια φέρεται να έχει επικοινωνήσει αρκετές φορές με μέλη του κυκλώματος: Ο Ρ. ενημέρωσε τον Χ. οτι η τραγουδίστρα συνελήφθη για ‘ακάλυπτες επιταγές’ μετά από σχετική καταγγελία του επιχειρηματία και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα. Η ίδια επικαλέστηκε ασθένεια και την μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου την επισκέφθηκαν οι Χ., Π, και Π.
Ο Χ. λέει στην τραγουδίστρια ότι θα ενημερώσει τον Β. και στη συνέχει μιλάει με τον επιχειρηματία στον οποίο λέει να δώσει τα λεφτά για να πληρωθούν οι επιταγές. Λίγες μέρες αργότερα Ρ. λέει στον Χ. ότι πήγαν στα δικαστήρια, αλλά δεν μπόρεσε να πληρώσει η τραγουδίστρια για να αφεθεί ελεύθερη, καθώς υπήρξαν τηλεφωνήματα για βόμβα, αλλά ούτε ο επιχειρηματίας εμφανίστηκε για να δώσει λεφτά στην τραγουδίστρια. Ο Χ. στη συνέχεια, ζητάει εξηγήσεις από τον επιχειρηματία γιατί δεν έδωσε τα λεφτά. Μετά απο λίγες μέρες ο Ρ. επικοινωνεί με τον Χ. και του δίνει να μιλήσει με την Κ. στην οποία κάποιος οφείλει το ποσό των 75.000 ευρώ από ακάλυπτες επιταγές. Ο Χ. ενημερώνει τον Β., ο οποίος του λέει να κοιτάξει το θέμα για να πάρει τα χρήματά της.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το "Βήμα" ερευνώνται σχέσεις των “νονών” με τη “Σέχτα Επαναστατών”. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, μια μυστηριώδης αναφορά ενός 39χρονου μπράβου, σύμφωνα με την οποία δύο επιχειρηματίες προμήθευαν με όπλα τη “Σέχτα Επαναστατών”, έχει μπει στο μικροσκόπιο των αξιωματικών της Δίωξης Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι ερευνούν τη δράση των 217 νονών της νύχτας. Σχετική ενημέρωση για το εύρημα αυτό έχουν και τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.
Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. , όπως αναφέρει το Βήμα, ξεκίνησε μετά από ακρόαση συνομιλίας που πραγματοποίησε ο προαναφερόμενος μπράβος, που διαμένει στην περιοχή της Ν. Φιλαδέλφειας, ο οποίος φέρεται να λέει στις 14 Απριλίου 2010 σε νονό της νύχτας ότι δύο επιχειρηματίες είχαν προμηθεύσει με όπλα τη Σέχτα Επαναστατων. Ο ένας από τους επιχειρηματίες που κατονομάζονται, είναι 44 χρονών και το όνομά του έχει εμπλακεί στην υπόθεση απαγωγής του εφοπλιστή κ. Περικλή Παναγόπουλου ενώ ήδη κατηγορείται και για την υπόθεση των 217 νονών. Ο δεύτερος αναφερόμενος δολοφονήθηκε στις 11 Ιουνίου 2009, έξω από καφετέρια στο Γαλάτσι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου