1.4.11

Βολές Τατούλη για τον Περιμετρικό της Καλαμάτας !

Από το γραφείο τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου εξεδόθη η παρακάτω ανακοίνωση :
Η αναζήτηση ρόλων μεσσιανικού τύπου από παράγοντες εκτός των θεσμοθετημένων αρμοδιοτήτων τους, όπως αυτές προκύπτουν από του νόμους που καθορίζουν τις εξουσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των συμβάσεων που περιγράφουν την εκτέλεση των οδικών έργων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, δημιουργούν μια σύγχυση που μόνο καλό αποτέλεσμα δεν μπορεί να έχει.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, και μετά την συνάντηση του με τον Δημήτρη Ρέππα και με ανακοίνωση του, αλλά και με δημόσια τοποθέτηση του την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011 στο Περιφερειακό Συμβούλιο, κατηγορηματικά ξεκαθάρισε ότι η δέσμευση του για την ολοκλήρωση του περιφερειακού δρόμου της Καλαμάτας αποτελεί συμβόλαιο με τους πολίτες και ότι η Περιφέρεια δεν δέχεται καμία αλλαγή των όρων των συμβάσεων που αφορούν τους οδικούς άξονες της Περιφέρειας.
Όλες οι πρωτοβουλίες, οι διαρροές και οι συσκέψεις παραγόντων, έξω από κάθε θεσμική ορθότητα, παραπέμπουν σε μια εποχή άτυπων σχέσεων ενός κατεστημένου που μόνο επικοινωνιακού χαρακτήρα αποτελέσματα μπορεί να διεκδικήσει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου