29.4.11

Ο κουνιάδος "έκαψε" τον γιατρό με τα 15 εκατομμύρια !

ΨΑΧΝΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟ ΣΔΟΕ
Έχει χάσει τον ύπνο του και μάλλον το Πάσχα ήταν ένα από τα χειρότερα της ζωής του. Ο λόγος για έναν από τους γιατρούς της Πάτρας που μπήκαν στο στόχαστρο του υπουργείου οικονομικών λόγω του λογαριασμού των... εκατομμυρίων ευρώ που φέρεται να διαθέτει...
Οπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα "Κόσμος", πρόκειται για τον γιατρό σχετικά με τον οποίο είχε ακουστεί ότι διαθέτει λογαριασμό περίπου 15 εκατομμυρίων ευρώ, όταν πέρυσι είχε ξεσπάσει ο ντόρος με τους Πατρινούς γιατρούς των... πολλών εκατομμυρίων ευρώ! Και ήταν αυτός για τον οποίο είχε ακουστεί πως ήταν ο πρώτος στον οποίο έγινε έλεγχος, όταν κλιμάκιο του ΣΔΟΕ τον είχε σταματήσει για έλεγχο, ενώ οδηγούσε το πολυτελές τζιπ που διαθέτει. Το θέμα είναι πως τα χρήματα που φαίνεται να έχει σε τραπεζικoύς λογαριασμούς, ο ίδιος δεν μπορεί να δικαιολογήσει καθώς η σχέση εργασίας του με το δημόσιο δεν εξασφαλίζει τόσο μεγάλα χρηματικά ποσά και τέτοιον πλούτο.
Ούτε φυσικά πολυτελή κατοικία και ακριβά αυτοκίνητα. Οι τελευταίες πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι πριν από λίγο καιρό ο ίδιος κλήθηκε από τους ελεγκτές του ΣΔΟΕ για να δώσει πειστικές εξηγήσεις για τα μεγάλα χρηματικά ποσά που διαθέτει. Ο ίδιος, όμως, λέγεται ότι προσκόμισε υπεύθυνες δηλώσεις διαφόρων ατόμων, οι οποίοι εγγράφως δήλωναν πως εκείνοι του είχαν κάνει δωρεές χρημάτων για να τον ευχαριστήσουν ο καθένας για τον δικό του λόγο. Έτσι, ο γιατρός προσπάθησε να δώσει στους ελεγκτές να καταλάβουν από πού προέρχονται τα χρήματά του. Μόνο που οι ελεγκτές δεν πείστηκαν από τις συγκεκριμένες δηλώσεις και αποφάσισαν να καλέσουν τους ίδιους σε απολογία. Μεταξύ αυτών και ο κουνιάδος του γιατρού!
Η ιστορία με τον κουνιάδο
Ο κουνιάδος ήταν αυτός που έφερε σε πολύ δύσκολη θέση το γιατρό. Κι αυτό διότι όταν πήγε στο ΣΔΟΕ και του έδειξαν την υπεύθυνη δήλωση για τα χρήματα που του υποτίθεται είχε κάνει δωρεά, αρνήθηκε τα πάντα λέγοντας ότι «με το γαμπρό του δεν λένε ούτε καλημέρα» και ότι «ουδέποτε του είχε δωρίσει έστω και ένα ευρώ»! Μάλιστα, όταν πήρε στα χέρια την υπεύθυνη δήλωση, απάντησε πως η υπογραφή δεν ήταν δική του αλλά ήταν... πλαστογραφημένη!
Στην... Αμαλιάδα, για το φακελάκι
Σα να μην έφθαναν όλα αυτά, χαρακτηριστικό είναι πως ο συγκεκριμένος γιατρός δεν χάνει ευκαιρία για να αποδείξει τη... λατρεία του στο χρήμα. Άνθρωποι από το περιβάλλον του σχολιάζουν ότι πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος ταξίδεψε μέχρι την Αμαλιάδα ψάχνοντας να βρει μία ασθενή του προκειμένου να του δώσει το... φακελάκι που είχαν συμφωνήσει! Δεν δίστασε, μάλιστα, να φθάσει στη συνοικία της, αλλά εκείνη τη μέρα απουσίαζε, ρωτούσε τους γείτονες, εξηγώντας τους ακριβώς τι την ήθελε!dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου