28.4.11

Ανακοίνωσε το γάμο της και λίγο μετά σκοτώθηκε σε τροχαίο !!

Ερωτηματικά από τους συγγενείς για την αντιμετώπιση της κατάστασής της στο νοσοκομείο Χαλκίδας και στο ΚΑΤ
Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στη Χαλκίδα ανήμερα του Αγίου Γεωργίου. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η είσοδος αυτοκινήτου στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ήταν η αιτία που στοίχισε τη ζωή στη νέα κοπέλα, η οποία επέβαινε στη μηχανή που οδηγούσε ο 25χρονος φίλος της, που τραυματίστηκε σοβαρά.
Η τραγική ειρωνεία είναι, ότι τα δύο παιδιά από τη Σαλαμίνα σχεδίαζαν τους επόμενους μήνες τον γάμο τους.
Οι δύο νέοι είχαν πάει σε συγγενείς στην Χαλκίδα για τις ημέρες του Πάσχα. Την Δευτέρα ξεκίνησαν με την μηχανή για την επιστροφή στην Σαλαμίνα. Δυστυχώς όμως η μοίρα τους επιφύλασσε πολύ άσχημο παιχνίδι. Στον δρόμο Αρτάκη - Χαλκίδας, λίγο μετά τα φανάρια της Αρτάκης και ακριβώς πάνω στο ξεκίνημα μιας στροφής, ένας 37χρονος οδηγός Ι.Χ, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
Αν και ο 25χρονος οδηγός της μηχανής προσπάθησε με ελιγμό να αποφύγει το αυτοκίνητο, δεν τα κατάφερε και η σύγκρουση ήταν μετωπική. Τα δυο παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά. Η 26χρονη κοπέλα όμως είχε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά και κατάγματα στο μηρό και τη λεκάνη. Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας και στη συνέχεια στο ΚΑΤ όπου αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου