29.4.11

Πούλησε "αέρα" και πήρε …600.000 ευρώ !

Γνωστή κτηματομεσίτρια, με πελάτες από τα υψηλά στρώματα της κοσμικής Αθήνας !
Γνωστή κτηματομεσίτρια, με πελάτες από τα υψηλά στρώματα της κοσμικής Αθήνας, κατηγορείται ότι πήρε από γιατρό το ποσό των 600.000 ευρώ και του πούλησε «αέρα»! Η εντυπωσιακή 40χρονη, που οδηγήθηκε χτες στον ανακριτή, δηλώνει ότι είναι θύμα πλεκτάνης, ενώ από την πλευρά του ο γιατρός, που διατηρεί και διαγνωστικό κέντρο στην καρδιά της Αθήνας, ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πώς έπεσε θύμα, όπως ο ίδιος αναφέρει στον στενό του φιλικό κύκλο, και της έδωσε αυτό το τεράστιο ποσό για την αγορά δύο ακινήτων.
Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο μεγαλογιατρός στους αστυνομικούς, αλλά και από τις έρευνες της Ασφάλειας, η 40χρονη γυναίκα έδωσε ως κτηματομεσίτρια προς πώληση δύο κτίρια, το ένα στο κέντρο της Αθήνας και το δεύτερο στη Φιλοθέη, έναντι του ποσού του 1,2 εκατ. ευρώ.
Τα κτίρια όμως, όπως διαπιστώθηκε από την Ασφάλεια, δεν ήταν δικά της!
Ολα ξεκίνησαν όταν ο γιατρός γνώρισε την κτηματομεσίτρια, την οποία του σύστησε ο καλύτερός του φίλος και συνάδελφός του.
Ο άντρας είδε να κατεβαίνει από μια Μερσεντές η εντυπωσιακή σαραντάρα με στιλ και αέρα γυναίκας που ασχολείται δυναμικά με τις επιχειρήσεις.
Στην πορεία η όμορφη γυναίκα έπεισε τον ακτινολόγο να του πουλήσει δύο ακίνητα μεγάλης αξίας, σε καλή και συμφέρουσα τιμή, μόνο 1.200.000 ευρώ.
Μάλιστα με το αυτοκίνητό της τον πήγε στη Φιλοθέη και του έδειξε το κτίριο που θα του πουλούσε, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, στην ίδια λεωφόρο όπου βρίσκεται και το διαγνωστικό κέντρο του γιατρού, και του έδειξε - πάντα μέσα από το αυτοκίνητό της- το δεύτερο κτίριο που θα του παραχωρούσε.
Η προσφορά ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Μάλιστα το ένα κτίριο βρισκόταν, όπως αναφέραμε, σε κοντινή απόσταση από το διαγνωστικό κέντρο του γιατρού, ο οποίος ήδη ονειρευόταν την επέκταση της επιχείρησής του.
Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο γιατρός πήγε στην τράπεζα, σήκωσε από τον λογαριασμό του το ποσό των 600.000 ευρώ και το έδωσε στην όμορφη σαραντάρα για να κλείσει τα δύο κτίρια.
Βέβαια ένα από τα ερωτήματα που έθεσαν οι αστυνομικοί στον γιατρό, όταν έκανε την καταγγελία, ήταν γιατί δεν μπήκε στο εσωτερικό των κτιρίων, την ώρα που του τα έδειχνε η όμορφη μεσίτρια, για να λάβουν την απάντηση «της είχα εμπιστοσύνη».
Ο ανακριτής μετά την ποινική δίωξη που ήδη της είχε ασκήσει ο εισαγγελέας άφησε ελεύθερη τη 40χρονη, επιβάλλοντάς της όμως περιοριστικούς όρους και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ενώ της επέβαλε και χρηματική εγγύηση ύψους 100.000 ευρώ. thebest.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου