" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

23.6.11

Αίτημα 6μηνης παράτασης αναστολής πλειστηριασμών

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εξάμηνη παράταση της αναστολής πλειστηριασμών για την κύρια ή μοναδική κατοικία των δανειοληπτών ή για ποσό που ανέρχεται έως τις 200.000 ευρώ προτείνει ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή Δημήτρης Σπυράκος προς τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργο Κουτρουμάνη, ενώ με σχετική επιστολή θα ενημερωθούν τόσο ο υπ. Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος όσο και ο υπ. Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηγεσία του Yπουργείου Εργασίας θεωρεί ότι το αίτημα μπορεί να υλοποιηθεί, αλλά θα πρέπει να υπάρξει πράξη νομοθετικού περιεχομένου ή τροπολογία που να επικυρωθεί από τη Βουλή. Πάντως, όπως αναφέρει σε επιστολή της η Ενωση Καταναλωτών Ποιότητα Ζωής, με την οποία ζητεί την αναστολή των πλειστηριασμών για 1 έτος ακόμα, «οι τράπεζες έχουν προσδιορίσει δεκάδες πλειστηριασμούς, ήδη από την πρώτη Τετάρτη του Ιουλίου, δηλαδή στις 6 του μήνα».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου