23.6.11

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΥΛΟ μεταξύ των παικτών – Πήρε το Λιμπερταδόρες η Σάντος

Με πρωταγωνιστή το νέο μεγάλο “αστέρι” του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Νέιμαρ, η Σάντος ανέβηκε στην κορυφή της Λατινικής Αμερικής για τρίτη φορά στην ιστορία της επικρατώντας της Πενιαρόλ με 2-1. Το ματς σημαδεύτηκε από θλιβερά επεισόδια μεταξύ των ποδοσφαιριστών στο φινάλε.
Στο κατάμεστο “Πακαεμπού” η Σάντος που ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα στην Ουρουγουάη κατάκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες για τρίτη φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά από 48 χρόνια.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 47' με τον Νεϊμάρ, ενώ στο 69', ο Ντανίλο έβαλε τις βάσεις για την κατάκτηση του πρώτου τη τάξει θεσμού της Λατινικής Αμερικής. Οι Ουρουγουανοί μείωσαν με αυτογκόλ του Ντουρβάλ, δέκα λεπτά πριν από το φινάλε, όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν στην πολυπόθητη ισοφάριση. Με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή ο αγωνιστικός χώρος μετατράπηκε σε ρινγκ με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να επιδίδονται σε μία άνευ προηγουμένου πάλη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου