16.6.11

Τον « Σάπισε» στο ξύλο γιατί …του έκοψε κλήση!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στη Λαμία. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας οδηγός πάρκαρε παράνομα το αυτοκίνητο του στην οδό Λεωσθένους Δεδούση έξω από τα δικαστήρια.
Ένας δημοτικός αστυνόμος που ήταν εκεί κοντά, είδε το παράνομο παρκάρισμα και έκοψε κλήση στο όχημα. Αυτό ήταν. Ο οδηγός του αυτοκινήτου με το που είδε την κλήση έγινε πυρ και μανία. πλησίασε τον αστυνομικό και άρχισε να του ρίχνει μπουνιές για 4-5 λεπτά, κατά τη διάρκεια των οποίων επικράτησε πανικός.
Σύμφωνα με το lamiareport, με το που έφτασε στο σημείο η Αστυνομία, ο οδηγός ηρέμησε και ζήτησε να πάει μόνος του στο τμήμα και όχι με το περιπολικό. Οι αστυνομικοί επέμειναν και τότε εκείνος άρχισε να τρέχει για να το σκάσει!
Αφού κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, εκείνος άρχισε να ωρύεται, να βρίζει και να απειλεί μπροστά στα μάτια των έκπληκτων κατοίκων της περιοχής.
Ήταν τέτοιος ο πανικός που επικράτησε έξω από το δικαστικό μέγαρο, με αποτέλεσμα να βγουν έξω οι υπάλληλοι από τις φωνές και ο πρόεδρος κοντινής αίθουσας που δικαζόταν ένα κακούργημα, να διακόψει τη συνεδρίαση!
Ο οδηγός οδηγήθηκε τελικά στο τμήμα, αλλά οι απόψεις ακόμα διίστανται.Εκείνος υποστηρίζει ότι άφησε στο σημείο το αυτοκίνητο του για ένα με δυο λεπτά. Ο Δημοτικός αστυνόμος ότι πρώτα σφύριξε και πέρασαν αρκετά λεπτά μέχρι να του κόψει κλήση, και οι αυτόπτες μάρτυρες είναι με το μέρος του δημοτικού αστυνόμου, αφού όπως λένε πέρασαν τουλάχιστον 10-15 λεπτά πριν του κόψει κλήση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου