18.6.11

Γιατί διέγραψαν τον Αντ.Δελλατόλα από την ΕΣΗΕΑ !

Ταξίδεψε στην Νότια Αφρική με έξοδα της Τράπεζας Πειραιώς !!
ΕΡΩΤΗΜΑ - Ήταν ο μόνος δημοσιογράφος που έκανε ταξιδάκι…. δαπάναις τραπεζών ;
Την ίδια ώρα που το ΕΟΔ της ΕΣΗΕΑ έπαιρνε – και σωστά, θέση για την διαμάχη Αλαφούζου – Κουρή, το Πειθαρχικό όργανο διέγραφε προσωρινά τον Αντώνη Δελλατόλα που ταξίδεψε στην Νότια Αφρική με έξοδα της τράπεζας Πειραιώς.
Το γεγονός δημοσιοποίησε μόνος του ο εκδότης – δημοσιογράφος και για αυτό την πλήρωσε, αφού κανείς δεν μπήκε στον κόπο να αναζητήσει ολόκληρη τη λίστα των δημοσιογράφων που μετέβησαν στο μουντιάλ με έξοδα της συγκεκριμένης τράπεζας!
Απόφαση υπ’ αριθμ. 1/2011
Περίληψη: Κρίνεται κατά πλειοψηφία (4-1) πειθαρχικά ελεγκτέος, ο συν. Αντώνης Δελλατόλας, εναντίον του οποίου είχε ασκηθεί αυτεπάγγελτη δίωξη του Συμβουλίου για αντιδεοντολογική συμπεριφορά. Ποινή: Κατά πλειοψηφία (3-2), προσωρινή διαγραφή 2 μηνών και 8 μηνών, αντίστοιχα. Η μειοψηφία πρότεινε την απλή επίπληξη.
Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών συνήλθε σήμερα Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011 υπό την προεδρία του προέδρου του συν. Περικλή Καπετανόπουλου και με την παρουσία των τακτικών μελών συν. Γιώργου Κούσουλα, Ιωάννη Αποστολόπουλου, Αικατερίνης Δουλγεράκη, Χριστόδουλου Αξελού, καθώς και της γραμματέως Μαρίας Χριστοφοράτου, προκειμένου να εκδώσει απόφαση επί της από 13.07.10 αυτεπάγγελτης δίωξης του Συμβουλίου κατά του συν.Αντώνη Δελλατόλα.: enimerosi24

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου