27.7.11

Δύσκολες ώρες για την Αγγελική Νικολούλη !

Δύσκολες ώρες φαίνεται πως πέρασε πριν λίγες μέρες η Αγγελική Νικολούλη με την περιπέτεια της υγείας του γιου της. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βρέθηκε στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, την περασμένη Τετάρτη, όπου περίμενε να χειρουργηθεί ο μονάκριβος Κωνσταντίνος της. Αυτός ήταν φαίνεται και ο λόγος που την εμπόδισε να εμφανιστεί στην τελευταία εκπομπή της σεζόν.
Ντυμένη απλά, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Αγγελική Νικολούλη βρισκόταν στο τμήμα των χειρουργείων και για δυο ολόκληρες ώρες δεν κούνησε βήμα από την αίθουσα αναμονής. Πολλές φορές έσκυβε το κεφάλι της, προσπαθώντας να στηριχτεί στο χέρι της. Κάθε λίγο κοιτούσε το ρολόι της και όταν άνοιγε η πόρτα του χειρουργείου, εκείνη έτρεχε προς τους γιατρούς για να μάθει νεότερα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Ciao", ο γιος της γνωστής δημοσιογράφου που σπουδάζει στην Αμερική ήρθε στην Ελλάδα για να υποβληθεί σε μια επέμβαση. Παρόλο που οι πληροφορίες θέλουν το γιο της να υποβλήθηκε σε μια επέμβαση ρουτίνας, όπου και το νεαρό της ηλικίας του βοήθησε στο να μην υπάρξουν επιπλοκές, η Αγγελική ήταν ιδιαίτερα αγχωμένη. "Κινδύνεψε η ζωή του παιδιού μου. Ολόκληρη Αμερική, με υπερσύγχρονα νοσοκομεία και δεν τον περιέθαλψαν. Αν είναι δυνατόν", την άκουσαν να λέει άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί και να προσθέτει: "Ευτυχώς που ήρθε στην Ελλάδα και το προλάβαμε και δεν ταλαιπωρήθηκε άλλο".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου