29.7.11

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ –Πρώτες στον κόσμο και απλήρωτες !!

Οι "Γοργόνες" που σήμερα έκαναν ολόκληρη την Ελλάδα υπερήφανη ανεβαίνοντας στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, αφού νίκησαν την διοργανώτρια Κίνα στον τελικό με σκορ 9-8, στους συλλόγους που αγωνίζονται παραμένουν απλήρωτες.
Είναι γεγονός πως το γυναικείο πόλο στη χώρα μας είναι ένα από τα πλέον υποβαθμισμένα αθλήματα για το οποίο κανείς δεν δίνει την προσοχή, που εκ του αποτελέσματος θα έπρεπε να τυγχάνει. Οι σύλλογοι δεν πληρώνουν τις ομάδες, ενώ τα κρατικά κονδύλια φεύγουν σε τσέπες μεγαλοπραγόντων άλλων αθλημάτων που καλλιεργούν τη βία τα στησίματα, αλλά και πολλές άλλες αξιόποινες πράξεις.
Διαβάστε τι λέει η συγκλονιστική Αντιγόνη Ρουμπέση για τον αγώνα που δίνουν τα χρυσά κορίτσια του πόλο να πληρωθούν και πως κατάφεραν να κατακτήσουν τον κόσμο
"Δυστυχώς αληθεύει ότι είμαστε απλήρωτες" είπε μια εκ των πρωταγωνιστριών, η Αντιγόνη Ρουμπέση σε δελτίο ειδήσεων. "Έχουμε μάθει στο γυναικείο πόλο να μην έχουμε τα προνόμια όπως κάποια άλλα αθλήματα. Από κει και πέρα δε μας σταματάει κάτι τέτοιο, είναι κάτι που το αγαπάμε τόσο πολύ και το κάνουμε με όλη μας την ψυχή για την Ελλάδα", συμπληρώνει η Ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια βγάζοντας ένα μεγαλείο ψυχής.
Επίσης η αθλήτρια αναφέρθηκε και στη σημασία της επιτυχίας στις δύσκολες ώρες που περνούν οι Έλληνες λέγοντας ότι "Καταφέραμε έστω και για λίγα λεπτά να κάνουμε την Ελλάδα να χαμογελάσει, από αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε".
Όσον αφορά την αντιμετώπιση των αντιπάλων η αθλήτρια δήλωσε πως: "Κάθε φορά στο τέλος του αγώνα η αντίπαλη ομάδα μας χειροκροτούσε από μόνη της με ψηλά τα χέρια, σαν να λέει ότι δε μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο, ήσασταν τόσο καλοί που σηκώνουμε τα χέρια ψηλά και αυτό πιστεύω ότι τα λέει όλα".
"Αυτή η ομάδα είναι οικογένεια πάνω απ' όλα. Είμαστε όλες ενωμένες πάρα πολύ μεταξύ μας και οι παίκτες και οι προπονητές. Έχουμε τρομερή αυτοπεποίθηση σαν ομάδα. Βάζουμε έναν στόχο και προχωράμε βάσει αυτού του στόχου", απάντησε η Ρουμπέση στην ερώτηση για το ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας αυτής της ομάδας.
"Όταν πηγαίναμε στον τελικό νιώθαμε όλους τους Έλληνες κοντά μας. Ο στόχος μας ήταν να πάρουμε το χρυσό μετάλλιο δεν το χαρίζαμε στην Κίνα σε καμία περίπτωση, μπήκαμε στον αγώνα πολύ αποφασισμένες" είπε, αναλύοντας ουσιαστικά πως πηγή της δύναμης για την κατάκτηση της κορυφής ήταν η υποστήριξη όλων των Ελλήνων.
"Αφιερώνουμε την επιτυχία σε όλους τους Έλληνες που παρακολούθησαν αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα, που ήταν κοντά μας και μας στήριξαν" είπε κλείνοντας η Α. Ρουμπέση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου