28.7.11

Σύσκεψη για τον αυτοκινητόδρομο στο Δημαρχείο Καλαμάτας !

Μεγάλη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο Καλαμάτας με τη συμμετοχή αιρετών, υπηρεσιακών παραγόντων και εκπροσώπων της Κ/Ξ «ΜΟΡΕΑΣ», με αντικείμενο τα διάφορα προβλήματα που δημιουργούνται εντός του Δήμου από την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου αλλά και το ενδεχόμενο αλλαγής της μελέτης για να αντιμετωπιστούν προβλήματα, ιδιαίτερα με τη διαχείριση των ομβρίων. Από την πλευρά της Κ/Ξ «ΜΟΡΕΑΣ» συμμετείχαν τα τεχνικά στελέχη της κ. κ. Γεωργόπουλος και Βρέκος.
Αποφασίσθηκε:
Α. Να γίνει συγκέντρωση όλων των στοιχείων που παραπέμπουν σε επισκευές δρόμων, καθαρισμούς, αποκαταστάσεις οχετών και δικτύων και γενικά αποκαταστάσεις ζημιών που οφείλονται στην εταιρεία. Από την εταιρεία υπάρχει κάθε διάθεση αποκατάστασης.
Β. Να γίνει συγκέντρωση όλων των προτάσεων και αιτημάτων σχετικά με την αντιμετώπιση ενδεχόμενων προβλημάτων, ιδιαίτερα στον τομέα των προσβάσεων και της διαχείρισης των ομβρίων.
Όλα αυτά να τεθούν υπόψη των εκπροσώπων του Υπουργείου Υποδομών στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη 4 Αυγούστου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου