30.7.11

Ασφαλίστρια «δάγκωσε» χοντρά ….. 200 πελάτες της !

Επί τρία ολόκληρα χρόνια, μια 55χρονη ασφαλίστρια στην Χίο έβαζε στην… τσέπη τα ποσά που της εμπιστεύονταν οι πελάτες της για να τα επενδύσει και να τους φέρει κέρδη ύψους 8,5%, όπως υποσχόταν! Όταν κατάλαβαν ότι οι αποδείξεις που τους έδινε από την εταιρεία που εργαζόταν ήταν… «μαϊμού», οι μηνύσεις άρχισαν να πέφτουν σαν βροχή!
Πάνω από 200 άτομα που της είχαν δώσει από 500 ως και 300.000 ευρώ φέρεται να είχε εξαπατήσει η πονηρή ασφαλίστρια και κανείς δεν ξέρει σε τι ύψος φτάνουν τα ποσά που φέρεται να οικειοποιήθηκε! Ως τώρα, έχουν υποβληθεί τρεις μηνύσεις και 42 καταγγελίες στην Αστυνομία, για ποσά που φτάνουν τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ!
Ωστόσο σύμφωνα με το protothema.gr, η καταγραφή των θυμάτων συνεχίζεται σε ξενοδοχείο του νησιού παρουσία δικηγόρων. Η ασφαλίστρια προσήλθε αυθόρμητα στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου για να δώσει εξηγήσεις για το οικονομικό σκάνδαλο που έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία. Την ίδια ώρα, η ασφαλιστική εταιρεία με την οποία συνεργαζόταν για χρόνια διέκοψε τη συνεργασία τους, καθώς δεκάδες θύματά της επισκέφτηκαν τα τοπικά γραφεία της για να μάθουν ποια τύχη θα είχαν τα χρήματα που είχαν «επενδύσει», όπως πίστευαν, σε διάφορα προγράμματα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου