11.8.11

Μέτρα της Τροχαίας για τον Δεκαπενταύγουστο!!

ΣΕ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΩΣ ΤΙΣ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Μέτρα ασφαλείας για την κυκλοφορία των οχημάτων και των πολιτών, καθώς και για την πρόληψη των ατυχημάτων κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου ανακοίνωσε η Τροχαία.
Η Τροχαία συνιστά στους οδηγούς και τους πεζούς κατά τις μετακινήσεις τους, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν με τους κανόνες κυκλοφορίας.
Η Τροχαία συνιστά στους οδηγούς και τους πεζούς κατά τις μετακινήσεις τους, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν με τους κανόνες κυκλοφορίας.
Ειδικότερα, από 12 έως 21 Αυγούστου θα ληφθεί μία σειρά μέτρων με σκοπό την εξασφάλιση ομαλής και ακίνδυνης κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στα πολυσύχναστα σημεία της περιφέρειας.
Τα μέτρα αυτά αφορούν:
Τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των πεζών και των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας.
Την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των πεζών και των οχημάτων, τόσο στους βασικούς οδικούς άξονες και στο εθνικό - επαρχιακό δίκτυο του λεκανοπεδίου Αττικής, όσο και σε άλλα πολυσύχναστα σημεία των προαστίων (λιμάνια, σταθμούς ΟΣΕ και υπεραστικών λεωφορείων, αεροδρόμιο, χώρους που τελούνται καθιερωμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις κ.λπ.), καθ' όλες τις μαζικές μετακινήσεις εισόδου και εξόδου, με κύριο μέλημα την πρόληψη και αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων.
Τη συγκρότηση σε όλη την Αττική, καθημερινά, ημέρα και νύχτα, συνεργείων τροχονομικών ελέγχων για τη βεβαίωση επικινδύνων παραβάσεων, κυρίως υπερβολικής ταχύτητας, οδήγησης υπό την επήρεια οινοπνεύματος, επικίνδυνους ελιγμούς, κίνησης στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, παραβίασης σηματοδοτών, μη χρήση ζώνης ασφαλείας, καθώς και τον έλεγχο φορτηγών αυτοκινήτων, με έμφαση στην ακινητοποίηση αυτών όταν διαπιστώνεται ότι η κίνησή τους είναι επικίνδυνη κλπ.
Υπενθυμίζεται ότι η απαγόρευση της κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων των σε τμήματα Εθνικών Οδών ισχύει για τις εξής ημέρες:
Παρασκευή 12.8.2011 από 16:00- 22:00 στο ρεύμα εξόδου
Δευτέρα 15.8.2011 από 16:00 - 23:00 στο ρεύμα εισόδου
Παρασκευή 19.8.2011 από 16:00 - 21:00 στο ρεύμα εξόδου
Κυριακή 21.8.2011 από 15:00 - 22:00 ρεύμα εισόδου

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου